BACA NI! Adakah anda owner bisnes yang salesnya makin ‘menguncup’? Cashflow dah ‘nazak’? Bisnes nak ‘terkubur’ dan buntu mencari ‘exit-plan’ utk survive tahun 2021 ini?

Biggest Reveal! Bagi Saya 2 Hari Utk Buktikan ‘Blueprint’ Ini Bukan Saja Bakal Expand Bisnes, Team & Brand Anda, Tapi Juga Bakal ‘Memaksa’ LAJU & MAJUKAN Bisnes Anda Hingga 7-9x Ganda Dlm Masa 6 Bulan, Walaupun Bisnes Anda Setahun Jagung! 

BAD NEWS! ‘Blueprint’ ini hny sesuai utk owner bisnes yg dah berniaga lebih 3 bulan, ada SSM dan sales lebih RM3k! Anda Stokis? Boleh! Yg penting ada company, ofis atau kedai.. 
(Jangan SKIP video ini, saya ada mesej penting utk anda! Melainkan anda jenis yang suka membaca, teruskan scroll..)

Top 3 Secret Game Changer In 2021!

Anda silap besar assume modul ini sama seperti NLB yg lalu, kalini totally different! Khas untuk owner bisnes sahaja..

#1 - THE GREAT RESET

Didedahkan formula yg mudah & pantas untuk re-programming, reset & booster bisnes anda! Ingat, mindset yang jelas bakal memudahkan & mempercepatkan journey anda! 

#2 - HI-IMPACT SALES & MARKETING STRATEGY

Disinilah 1001 teknik, taktik dan strategi bakal dikupaskan very details untuk ‘meramaikan’ pelanggan, sales & profit sehingga 7-9x ganda! Byk strategi yg dulu berkesan, tapi sekarang tidak lagi. Ubah atau anda diubah!

#3 - BUSINESS EXPANSION

Mendedahkan strategi pantas, proven & tested yg dipraktikkan oleh alumni Sifubad, bagaimana mereka boleh berkembang dalam masa yg singkat tanpa memerlukan modal atau kos marketing yg besar!

Bisnes Mereka Semuanya Terpaksa Jadi 9x Ganda Lebih LAJU & MAJU Selepas Kuasai Ilmu Dalam 'Blueprint' Ini..

Lily Wahab | MMG

Dari sales static. Awal PKP jatuh teruk.. Lepas apply ‘strategy secret’ ni terus naik berganda2
Benda stuck 3 tahun, berubah result dalam masa 2-3 bulan sahaja walaupun dalam musim PKP.. Apa yg buatkan grow lebih 100% ni? -Lily wahab

Niche Bisnes : Kesihatan

Amirah Syamimi | Demica

Antara anak didik sy yang bagus dalam leadership dan naik laju! Sales dari 100k++ makin naik sampai jadi 709k sebulan, then now 1.1 juta, now lebih 2 million.. Masuk radio dan ada lebih 100 billboard bakal dipacakkan! Tahniah! - Amirah Syamimi

Niche Bisnes : Kecantikan

Fikri | Hijab By Hanami

Dulu stuck tak tau nak mula dari mana.. Tapi sekarang ‘terpaksa’ dan untung besar dan grow laju bila sales bulanan cecah 7 angka dengan ‘secret weapon’ yang di apply. Lagi terceyduk bila agent dah cecah 1,500 orang.. mantap! – Fikri

Niche Bisnes : Fashion

Sarman | Sarman Printing

"Kalau dulu saya mmg agak down PKP, Sales tak jalan sangat. Tapi saya jumpa sifu balik, betulkan niat dan jumpa circle-circle positive.. then bisnes saya okay dah! Terus grow sampai sekarang!" - Sarman

Niche Bisnes : Servis

Sass | Chanrakter

Siapa sangka anak muda ,Founder susu ni mampu lahirkan beribu agent dibawahnya? Yang mana , pada mulanya dia tak yakin boleh grow dan masih zero knowledge.

Tapi, lepas dah jumpa guru...dengan hanya mengubah strategy seperti yg diajar sifu Jamal, dia rekrut lebih ramai agent. Dari situ mengubah result dengan laju pada Chan Rak Ter! 

Terbaru, dengan new game plan 2021. SASS berjaya keluarkan product terbarunya iaitu Cookies. Dengar-dengar belum launch lagi tapi stock nya hampir sold out! Woww! Amazing!

Niche Bisnes : F&B

Naomi | Leedee

“saya memang dulu main langgar saja bisnes ni Sifu, ads launching apa semua tu”. Itulah yang dialami oleh Naomi Nad, gadis dari Sabah ni

Bermula dengan zero knowledge 2 tahun lepas, main redah je. Tak ada mentor pula tu! Lepas dah berguru 2019 dan belajar dari buku sifuBad, masuk kelas-kelas, barulah dia sedar ada banyak kesilapan. 

Kini bisnes Leede dah grow dengan laju, ada agent yang ramai, dan dia lebih tahu untuk manage bisnes. Paling membanggakan, Naomi kini berada didalam circle CEO SifuBad. Tiada apa yang mustahil!

Niche Bisnes : Kesihatan

Aiman Basuni | Nasi Kukus Tonggek

Dari bisnes yang takda untung, kini untung menonggek dengan Nasi Kukus Tonggek! Inilah kisah sebenar Aiman, yang mana dulu nya dia pernah handle bisnes keluarga hampir ‘tersungkur’.

Dia bangkit kembali bermula dari bawah dengan brand sendiri, buka semula kitab azimat yang pernah belajar dengan SifuBad. Aiman antara anak murid yang grow dengan laju!

Asbab keunikan nasi Kukus Tonggeknya itu, kini dia berjaya buka branch yang ke9. 2021 ni, dengan new game dan new target, Aiman nak brandnya dikenali seluruh Malaysia!

Niche Bisnes : F&B

Natrah | IvetPetcare

Siapa cakap bisnes jual produk je boleh jadi jutawan? Bisnes servis pun boleh pergi jauh, grow laju dan jadi jutawan tau! Asalkan tahu cara dan teknik yang betul!
.
.Kalau nak tahu, doctor haiwan ni pun active di tiktok juga. Dan, brandnya mula dikenali sebab di Malaysia ni tak ramai Veteriner buat mcm anak murid sifuBad ni buat! Ikut trend dan ada keunikan sendiri!
.
Sekarang bisnes mereka makin berkembang, dan akan mengganaz lagi!

Niche Bisnes : Servis

Kita Tengok Pula Mereka Yg Betul-Betul Fresh, Yg Baru Saja 'Sedut' & Praktikkan Ilmu Dari Blueprint ini..

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

Beri Masa Anda 2 Hari Dan Izinkan Saya Bantu LAJUKAN & MAJUKAN Bisnes Anda 7-9x Ganda Seperti Mereka..

Saya faham, ramai di antara anda yg menganggap tahun 2020 adalah satu mimpi ngeri! Ada yg putus stock, agent lari, produk takde, buying power hilang, sales drop kaw-kaw, semuanya serba tak kena, tak menjadi! 


Peristiwa hitam yg buatkan ramai usahawan  terpaksa 'bungkus' bisnesnya, pecat staffnya, downsize companynya, cut-cost segalanya dan macam-macam lagi perkara yg sukar nak digambarkan! Saya faham keperitan tu...


Kini, usah risau lagi! Saya dah temui 'blueprint' yg mampu buatkan anda mampu comeback dgn jauh lebih dahsyat dlm masa yg singkat! Inilah secret-weapon yg telah saya kongsikan pada alumni SifuBad tahun lalu, yg buatkan mereka mampu survive dan counter isu-isu yang unexpected dgn mudah dan cepat! Adakah anda dah bersedia untuk ketahuinya?


Memperkenalkan....

NEW ARRIVAL! Formula "NAK LAJU & MAJU BISNES" 2021...

Item 1 : eTicket "Nak Laju Bisnes Edisi Owner Bisnes"

Total Value : RM1997

Selepas anda selesai hadam kesemua ilmu-ilmu dalam online course nanti. Anda bakal ketahui ilmu yang lebih deep, lebih dahsyat & lebih impactful dalam online seminar “Nak Laju Bisnes, Edisit Owner Bisnes” selama 2 hari!

Ingat! Anda diwajibkan untuk khatam kesemua ilmu-ilmu yang diberikan, supaya anda lebih cepat hadam dan lebih mudah nak proses dan menyedut ilmu dalam online kelas nanti.

Inilah antara PRICELESS TOPIC yg bakal dikupaskan selama 2 hari nanti :-

  • Owner Bisnes Mindsetting..
  • Sales Pricing..
  • ​Secret Selling Strategy..
  • ​Personal Branding Strategy..
  • ​Millenial Content Creator..
  • ​Influencer vs Advertising Marketing..
  • ​Selling Strategy Pattern..
  • ​Business Expansion Strategy..
  • ​OPM Marketing..
  • ​Gold Tips by Alumni sifuBad..

*Reminder - Modul ini berbeza dengan "NLB 2021". Edisi kali ini special untuk owner bisnes sahaja!

Item 2 : Workbook

Total Value : RM300

Untuk lebih mudah faham dan lebih efektif dalam pembelajaran nanti saya cadangkan anda untuk dapatkan workbook ini supaya anda boleh take note segala input yang dikongsikan oleh sifu Jamal dalam ruangan yg disediakan.

Saya yakin dengan workbook ini anda akan berikan komitmen yang lebih tinggi dan serius! Bukan tu jer, anda juga boleh semak semula dan rujuk point-point penting dalam workbook nanti, apabila anda tgh lost atau tak tahu apa nak buat.

Item 3 : [Bonus] eVideo  

Total Value : RM197

Sebagai permulaan untuk menghadapi tahun 2021 yang dijangkakan lebih maha-dahsyat ini, anda wajib ketahui apakah foundation, core dan mindsetting bisnes 2021 supaya lebih bersedia untuk melalui cabaran yang tak dijangka seperti Covid19 dan lain lain! 

Lebih dari 5 asas bisnes yang anda perlu ketahui dalam ebook ini, bukan tu jer! Anda juga boleh tonton evideo untuk lebih memahami setiap satu point yang dikupaskan.

Item 4 : [Bonus] Pre Session X 2 Session 

Total Value : RM997

Sebelum bermula kelas online, anda akan bertemu dgn sifu Jamal sebanyak 2x! pada 23 Feb 21 dan 25 Feb 21. Sepanjang sesi ini, anda akan lebih mengenal sifu Jamal (salam perkenalan), anda juga akan di ‘brain-wash’ utk lebih positif, laju dan maju!

Saya jamin, sblm anda hadir ke kelas online 27-28 Feb ini, anda betul2 dah menjadi org yg sgt luar biasa!

Tentukan Nasib Bisnes Anda Tahun 2021 Ini Dengan Bertindak Sekarang! Kekal Layu & Sayu! atau Terus Laju & Maju!

Bernilai RM3,491!

  • #1 - E- ticket Virtual Online Access Nak Laju Bisnes Edisi Owner Bisnes day 1& day 2 (1/2) *tertakluk pada perubahan masa 
  • ​#2 - Workbook Nak Laju Bisnes Edisi Owner Bisnes - Akan di POS tp jika lambat sifuBad akan beri E-workbook.
  • #3 - [Bonus] eVideo
  • ​#4 - [Bonus] Pre Session X2 Session - (Pada 23 Feb 21 & 25 Feb 21)

*REMINDER - Pakej ini dijangkakan SOLD OUT dalam masa beberapa jam sahaja! Kalini saya taknak ramai, LIMITED utk owner bisnes saja.

RM200
RM 70

(WARNING : Terhad 1000 379 org  terawal sahaja!) 

NAK LAJU BISNES © 2021 - All Rights Reserved, SifuBad Sdn Bhd

Hotline : 0182939404

E-mail: sales@sifufbads.com

Siapa SifuBad ?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifufBads Sdn. Bhd.
Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifuBad sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!
Adakah anda orang yang seterusnya?…

Connect With SifuBad on Social Media: