Ketahui Bagaimana 'Blueprint' Yg Didedahkan Pada Alumni "CEO" Ini Juga Mampu Lajukan, Majukan & Lonjakkan Bisnes Anda Hingga 7-9x Ganda, Walaupun Bisnes Anda Dah "Nyawa2 Ikan" Utk Survive Dalam Krisis Ekonomi Ini!

WARNING! Anda DILARANG dptkan blueprint ni jika anda tak boleh berikan 100% komitment utk ubah gameplan bisnes anda pd tahun 2021/22 ini!

Top 3 Secret Game Changer In 2021!

#1 - UNTOLD MARKETING 2021

Nak laju & majukan bisnes tapi byk strategi marketing yg dah tak berkesan? Rasa FBads, IGads, Googleads, LIVE, Influencer marketing semuanya dah tak beri impak mcm dulu? Di sinilah missing part dalam marketing anda bakal dikupaskan tanpa sorok-sorok!

#2 - NEW BRANDING GAME 2021

Anda bakal didedahkan dengan strategi branding marketing yg updated, relevan & berkesan walaupun bisnes anda baru nak up! Anda mampu take over competitors dalam masa yg singkat dgn method yang simple tapi proven!

#3 - BUSINESS FUNDAMENTAL 2021

Ketahui rahsia psikologi, pattern dan konsep untuk counter & comeback dalam menghadapi krisis ekonomi yang tak dijangka seperti Covid19 dan maybe soon “Lockdown 2.0”? Are you well prepared?

Bisnes Mereka Semuanya Terpaksa Jadi 9x Ganda Lebih LAJU & MAJU Selepas Kuasai Ilmu Dalam 'Blueprint' Ini..

Lily Wahab | MMG

Dari sales static. Awal PKP jatuh teruk.. Lepas apply ‘strategy secret’ ni terus naik berganda2
Benda stuck 3 tahun, berubah result dalam masa 2-3 bulan sahaja walaupun dalam musim PKP.. Apa yg buatkan grow lebih 100% ni? -Lily wahab

Amirah Syamimi | Demica

Antara anak didik sy yang bagus dalam leadership dan naik laju! Sales dari 100k++ makin naik sampai jadi 709k sebulan, then now 1.1 juta, now lebih 2 million.. Masuk radio dan ada lebih 100 billboard bakal dipacakkan! Tahniah! - Amirah Syamimi

Fikri | Hijab By Hanami

Dulu stuck tak tau nak mula dari mana.. Tapi sekarang ‘terpaksa’ dan untung besar dan grow laju bila sales bulanan cecah 7 angka dengan ‘secret weapon’ yang di apply. Lagi terceyduk bila agent dah cecah 1,500 orang.. mantap! – Fikri

Naomi | Leedee

“Saya memang dulu main langgar saja bisnes ni Sifu, ads launching apa semua tu”. Itulah yang dialami oleh Naomi Nad, gadis dari Sabah ni

Bermula dengan zero knowledge 2 tahun lepas, main redah je. Tak ada mentor pula tu! Lepas dah berguru 2019 dan belajar dari buku sifuBad, masuk kelas-kelas, barulah dia sedar ada banyak kesilapan. 

Kini bisnes Leede dah grow dengan laju, ada agent yang ramai, dan dia lebih tahu untuk manage bisnes. Paling membanggakan, Naomi kini berada didalam circle CEO SifuBad. Tiada apa yang mustahil!

Scha Fauzi | Yuki HQ

“PEMBEKAL TUDUNG TANPA LABEL”.. Dulu rajin ikut kelas2 SifuBad. Dulu bisnes dia ada masalah keuntungan. Salesnya tinggi tapi profit yang jadi masalah.

Apa yang diajar semuanya dia amalkan, dari segi strategi marketing, training, company management, recruitment dan terus dapat result.

Bukan biasa2, YUKI HQ sekarang dah mula pimpin hampir 900 founder2 dibawah brandnya sendiri!

Aiman Basuni | Nasi Kukus Tonggek

Dari bisnes yang takda untung, kini untung menonggek dengan Nasi Kukus Tonggek! Inilah kisah sebenar Aiman, yang mana dulu nya dia pernah handle bisnes keluarga hampir ‘tersungkur’.

Dia bangkit kembali bermula dari bawah dengan brand sendiri, buka semula kitab azimat yang pernah belajar dengan SifuBad. Aiman antara anak murid yang grow dengan laju!

Asbab keunikan nasi Kukus Tonggeknya itu, kini dia berjaya buka branch yang ke9. 2021 ni, dengan new game dan new target, Aiman nak brandnya dikenali seluruh Malaysia!

Didi Shahreida | Pandabites

Shahrieda, Panda Bites.. brand cookies chocojar dari SABAH.. Asalnya buat bisnes doorgift, sejak lockdown habis bisnes dia yg dah operate hampir 5 tahun..

2020, dia mula menuntut dgn sifuBad, setiap yg di ajar semuanya dia pratikkan. Produk ada USP, packaging menarik semuanya kena pada market.. 

Sifu nasihatkan supaya fokus pada rekrut agen2 di Sabah.. Kini dari zero ke 300 agen kurang dari setahun.. Sekarang, sales pun dah cecah 300k sebulan!

Siti Noorikah| Khaliff Bakery

5 tahun berniaga cookies tapi akhirnya, terpaksa ubah game, ubah bisnes. Mulalah Khaliff Bakery! Noorikha mempunyai semangat belajar yang luarbiasa! Dia tahu kelemahannya tapi dia tahu juga cara mengatasinya.

Asalnya bisnes Khaliff Bakery adalah offline. Noorikah ubah terus ke online.. Semua strategi yg dipelajari kesemuanya diamalkan. Itulah semangat Noorikah sbg seorang student di sifuBad. Kalau di kelas duduk di hujung je..

Dari bisnes kecil, hanya dalam beberapa bulan sahaja.. sales dari hanya beberapa ribu sebulan.. Kini, dah cecah 150k sebulan! Dia fokus pada agen2nya. Dan ini hanyalah permulaan buat Khaliff Bakery! Moga sentiasa berjaya Noorikah!

Hidayah | Ikhlas oil

Hidayah, founder Ikhlas oil.. salah seorang student sifuBad yg melalui macam2 rintangan. Tapi hatinya tetap kental pada bisnes.

Seorang peguam, tapi di didik meniaga sejak kecil lagi. Sebelum cipta Ikhlas Oil, bermacam2 produk di jualnya.. selepas 2 tahun dgn produknya, Ikhlas Oil.. Hidayah fokus pada team sales dan rata-rata2 20k salesnya sebulan..

Pada 2019, Hidayah mula menuntut di sifuBad.. Dia fokus pada niatnya untuk membantu org, mulalah Hidayah amalkan strategi rekrut agen dan hasilnya sekarang, sales bulanan 400k.. katanya, belum lagi guna strategi Launching.. Dahsyat! Tahniah Hidayah!

Izinkan Saya Bantu LAJUKAN & MAJUKAN Bisnes Anda 7-9x Ganda Seperti Mereka..

Saya faham, ramai usahawan yg menganggap tahun 2021 ini adalah satu mimpi ngeri! Ada yg putus stock, agent lari, fans tak membeli, produk ade takde, buying power hilang, sales drop kaw-kaw, untung pun dah takde.. semuanya serba tak kena, tak menjadi! 


Peristiwa hitam yg buatkan ramai usahawan  terpaksa 'bungkus' bisnesnya, pecat staffnya, downsize companynya, cut-cost segalanya dan macam-macam lagi perkara yg sukar nak digambarkan! Saya faham keperitan tu...


Kini, usah risau lagi! Saya dah temui 'blueprint' yg mampu buatkan anda mampu comeback dgn jauh lebih dahsyat dlm masa yg singkat! Inilah secret-weapon yg telah saya kongsikan pada alumni sifuBad tahun lalu, yg buatkan mereka mampu survive dan counter isu-isu yang unexpected dgn mudah dan cepat! Adakah anda dah bersedia untuk ketahuinya?


Memperkenalkan....

Limited Time Offer....

countdown
00Hours00Minutes00Seconds

(Bertindak sebelum timer bertukar jadi kosong!)

NEW ARRIVAL! Formula "NAK LAJU & MAJU BISNES" 2021...

Item 1 : eTicket 
"Nak Laju Bisnes 2.0"

Total Value : RM1997

Selepas anda selesai hadam kesemua ilmu-ilmu dalam ebook, evideo ini. Anda bakal ketahui ilmu yang lebih deep, lebih dahsyat & lebih impactful dalam online class “Nak Laju Bisnes 2.0” selama 2 hari!

Ingat! Anda diwajibkan untuk khatam kesemua ilmu-ilmu di atas supaya anda lebih cepat hadam dan lebih mudah nak proses dan menyedut ilmu dalam online class nanti.

Inilah antara PRICELESS TOPIC yg bakal dikupaskan selama 2 hari nanti :-

  • Packaging Fundamental..
  • Killer Pricing Strategy..
  • ​New Branding Marketing 2021..
  • ​Selling Strategy Pattern..
  • ​Leverage Marketing..
  • ​New Level Funnel Marketing..
  • ​Personal Branding Strategy..
  • ​Gold Tips by Alumni sifuBad..

Date: 

28 - 29 August 2021

Time: 

Day 1 : 9.00am - 10.00pm
Day 2 : 9.00 - 1.00pm

*tertakluk pada perubahan masa

Venue: 

Virtual Online Session

Item 2 : E-Workbook

Total Value : RM300

Untuk lebih mudah faham dan lebih efektif dalam pembelajaran nanti saya cadangkan anda untuk dapatkan 
e-workbook ini supaya anda boleh take note segala input yang dikongsikan oleh sifu Jamal dalam ruangan yg disediakan.

Saya yakin dengan e-workbook ini anda akan berikan komitmen yang lebih tinggi dan serius! Bukan tu jer, anda juga boleh semak semula dan rujuk point-point penting dalam workbook nanti, apabila anda tgh lost atau tak tahu apa nak buat.

Item 3 : [Bonus] eVideo  

Total Value : RM197

Sebagai untuk menghadapi tahun 2021 yang dijangkakan lebih maha-dahsyat ini, anda wajib ketahui apakah foundation, core dan mindsetting bisnes 2021 supaya lebih bersedia untuk melalui cabaran yang tak dijangka seperti Covid19 dan lain lain! 

Lebih dari 5 asas bisnes yang anda perlu ketahui dalam ebook ini, bukan tu jer! Anda juga boleh tonton evideo untuk lebih memahami setiap satu point yang dikupaskan.

Item 4 : [Bonus] Pre Session  

Total Value : RM497

Sebelum bermula kelas online, anda akan bertemu dgn sifu Jamal. Sepanjang sesi ini, anda akan lebih mengenal sifu Jamal (salam perkenalan), anda juga akan di ‘brain-wash’ utk lebih positif, laju dan maju!

Saya jamin, sblm anda hadir ke kelas online 28-29 Ogos 2021 ini, anda betul2 dah menjadi org yg sgt luar biasa!

Tentukan Nasib Bisnes Anda Tahun 2021 Ini Dengan Bertindak Sekarang! Kekal Layu & Sayu! atau Terus Laju & Maju!

Saya Berikan Pakej, Bertindak Sekarang!

PAKEJ VIP

Bernilai RM2,991
  • ​#1- ​E- Ticket Virtual Online Access "Nak Laju Bisnes 2.0" : Day 1 Full (9 AM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​​​#2- E- Ticket Virtual Online Access "Nak Laju Bisnes 2.0" : Day 2 Half (9 AM - 1 PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • #3 - E-Workbook Nak Laju Bisnes 2.0 - By PDF
  • ​​#4 - [Bonus] E-Video 
  • #5 - Pre Session Nak Laju Bisnes 2.0 
RM200
Early Bird Offer
RM50
[SOFT REMINDER] - Kelas ni kita dah open lebih awal dlm group tertutup, maybe lagi 1,000 quota kita akan tutup terus, kita tak open lama registration kali ni. Jangan terkejut kalau esok, lusa atau maybe dlm 24jam ni dah SOLD OUT!
LIMITED TIME OFFER
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Class "Nak Laju Bisnes 2.0"

HOTLINE:

0182939404 (Cik Hidayah)
0169833219 (Cik Afzan)
0178554620 (En Zahil)
010-827 2763 (Cik Shasha)

NAK LAJU BISNES © 2021 - All Rights Reserved, SifuBad Sdn Bhd

Hotline : 0182939404

E-mail: sales@sifufbads.com

Siapa SifuBad ?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifufBads Sdn. Bhd.
Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifuBad sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!
Adakah anda orang yang seterusnya?…

Connect With SifuBad on Social Media: