ALERT! Adakah anda Founder yg nak ‘sedut’ ramai agen, tapi tak tahu cara nak buat marketing? Tak apa tahu step-by-step nak bermula? 

Bagi Saya 2 Hari, Utk Bongkarkan 1001 Rahsia, Cara “Vacuum” Agen Yg Plg Efektif, Pantas & Berkualiti! Yg Bukan Saja Bkl Buatkan Agen Anda Lebih Agresif, Loyal & Komited, Tapi Juga Bkl Buatkan Brand Anda Menjadi Pilihan No1, 2 atau 3!

WARNING! Anda DILARANG join kelas ini, jika anda bukan founder, sales tak lebih 30k sebulan, agent tak lebih 30 org, staff tak sampai 3 orang dan bisnes baru nak start..
Killer Topic yang bakal anda KUASAI nanti…
  • ​FOUNDER MINDSETTING – Ketahui foundation & formula2 penting bagaimana utk menguasai minda, diri, agen dan leadership dlm bisnes anda sebelum 'menyedut' agen/dropship!
  • AGENT MAGIC NUMBERS – Anda bakal didedahkan dengan blueprint dan strategi rahsia untuk capai KPI, objektif utama, kualiti agent dan juga mencipta agen roadmap yg jelas! Sebelum menyedut agen anda! 
  • AGENT FUNNEL & MARKETING – Knp susah nak dptkan agen? Dibongkarkan 1001 strategy marketing yg pantas dan mudah untuk menyedut agent anda! Sekaligus buatkan competitors ‘pening kepala’ nak follow game anda!
APPLY FORM Ini Untuk LOCK SEAT anda!
Nama
Emel 
No. HP 
Nama Syarikat
Jenis Bisnes
Income Sebulan
Berapa Tahun Bisnes?
p/s - Jangan sembang acah2 founder bisnes lah kalau form ni pun anda tak berani nak isi. 
“LAYAK KE SAYA UNTUK KONGSIKAN ILMU INI PADA ANDA?.."
Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu Jamal pengasas syarikat SifuBad Sdn. Bhd. Lebih 12 tahun pengalaman. Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet, terutamanyan branding & marketing. Ratusan ribu usahawan telah hadir ke program sifuBad dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6,7 angka sebulan! Adakah anda orang yang seterusnya?…
“…Alhamdulillah, Saya Telah Sampaikan Ilmu Ini Kepada Anak Didik Saya Seperti..

Naomi, Elvina, Wawa Zainal, Mimi, Sasha  Dan Ramai Lagi..”

"

Siapa sangka, igtkan bila jadi artis senang lah jual produk. Totally salah, tu semua dongeng! Bisnes pertama dia terbungkus! Beliau decide utk cari mentor! Tanpa fikir panjang dia terus register kelas2 sifuBad.. 9 Sept launching dengan hanya 3k stok, selepas 1 bulan, restok lg 5k dan hanya bergantung kpd 1 staff direct selling, tapi berjaya rekrut 10 agen! dari sales 0 naik ke RM10k dan naik RM60k ! wow sgt dah.. Start bulan ke 5 dia makin berani dari 10 agent beliau tambah lagi sampai 200 agen yg diguide sendiri oleh Elvina.. Sekarang sales sudah capai 6 angka dalam masa 6 bulan!

Elvina
Founder L'Pure

"

Sumandak Sabah ini berhenti kerja kilang & jadi bisneswoman, 2018 dia setup bisnes Leedee. Dari sales RM1k, jadi RM5k jadi RM30k! Tapi, stuck lama kat situ.. 2019 dia join kelas2 darjah 3 sifuBad, dari situ Sifu advise dia utk improve dari segi agent dan rekrut agen2 dari penguna Leede, selepas itu dia bangkit terus buat yg Sifu ajar dan tahun 2021 hampir 1k agent dibawah bimbingan beliau. Slps 1 tahun stuck, Naomi bangkit dan achieve total sales 3 million tahun 2020!

Naomi
Founder Leedee

"

Founder Kins & Kats bermula dengan sifuBad 0ct 2020, masa tu agent baru 50 org dan sales bawah RM70k.. Selepas 9 bulan, Jun 2021, dibawah guide Sifu Jamal, Kin & Kats sekarang sudah ada 1,800 agent dan sales beliau cecah RM510k!

Amiera
Founder Kins & Kats

"

Bermula dengan sifuBad pada 2016 dgn sales RM5k setiap bulan, waktu itu Nadstylis hanya fokus advertising semata2 dan tak brandingkan 'Brand' Nadstylis.. Tahun 2020 Sifu Jamal advise mulakan wing kedua iaitu sistem dropship, dari situ turning point bisnesnya, beliau dapat jimatkan kos, leverage marketing dan makin laju brand Nadstylis. Dan mula dikenali dari takde agent, sekarang dah 1051 dropship! Sales monthly dari RM5K jadi RM300k++..

Nad
Founder Nadstylis

"

Bekas pramugari ini bermula dengan totally zero pada 5 july 2020 dan hanya mempunyai 8k follower sahaja. Siapa sangka, dalam masa 1 bulan dia merekrut 30 agent dan tak sampai 6 bulan, agent Gebu glow mempunyai 1000 agent dengan total sales mencecah 6 angka!

Awin
Founder Gebu Glow

"

Ex lecturer ini mula join sifuBad pada tahun 2016 dengan sales bulan pertama RM0! Agent pon ada 10 orang jer.. Tapi dia jenis tak give up dan trust the proses! setiap kali Sifu advise, dia terus take action tanpa fikir panjang.. dan tahun 2021, first quarter sales beliau dah RM5.5 Million dan sudah cecah 2k agent yang active..

Deeba Bari
Founder Trulooks

"

Fakhrul founder Lunalyra, start follow sifuBad pada 2019 dan pada ketika itu sales hanya RM100k dan ada 50 agent sahaja.. Dan pada Oct 2020, beliau buat keputusan untuk belajar lebih deep dgn sifuBad, pada waktu ini sales beliau dah cecah RM280k dan ada 100 agent! Selepas beberapa bulan 'dibasuh' Sifu Jamal, dia improve dari segi training.. Dan kini, beliau ada 700 agen dan sales naik 2x ganda jadi RM500k++..

Fakhrul
Founder Lunalyra

"

Zaleha founder Hijab by Hanami, bertemu jodoh dengan sifuBad pada 2016, waktu tu sales RM60k.. Dulu Zaleha hanya fokus kpd advertising
semata2 dan ada 100 dropship yg acuh tak acuh jer.. Selepas itu, beliau sedar, tak boleh nak harapkan advertising semata dan beliau mula merekrut dropship dlm kempen2 marketing yg dijalankan. Now, tahun 2021 beliau ada 1,500 dropship yg aktif dan jualannya dah mencecah 7 angka setiap bulan..

Zaleha
Founder Hijab by Hanami

"

Setelah 4 tahun bersama sifuBad,
Alhamdulillah bisnes saya semakin berkembang dgn teguran Sifu iaitu ‘Jangan fokus advertising semata-
mata’. Dari situ saya terus mula
merekrut dropship. Dulu sales hanya puluh2 ribu, sekarang dah mencecah jutaan ringgit setiap bulan dan mempunyai 500 dropship yang aktif bersama NFH. 

Farhana Hanim
Founder NFH Boutique

"

Bermula dgn sifuBad pd 2016, waktu tu minta Sifu letakkan target RM500k untuk satu kempen, tapi sifu kata, "ni boleh achieve RM1juta, tapi kena ada agen dropship, jangan harapkan advertising sahaja".. Beliau terus take acition! Dan, resultnya mmg luar biasa! Tak sampai setahun, June 2021, Jelita Wardrobe berjaya rekrut
17,000 droship di seluruh malaysia..

Hidayah
Founder Jelita Wardrobe

Siti Noorikha

Khaliff Bakery

5 tahun berniaga cookies tapi akhirnya, terpaksa ubah game, ubah bisnes. Mulalah Khaliff Bakery! Noorikha mempunyai semangat belajar yang luarbiasa! Dia tahu kelemahannya tapi dia tahu juga cara mengatasinya.

Asalnya bisnes Khaliff Bakery adalah offline. Noorikah ubah terus ke online.. Semua strategi yg dipelajari kesemuanya diamalkan. Itulah semangat Noorikah sbg seorang student di sifuBad. Kalau di kelas duduk di hujung je..

Dari bisnes kecil, hanya dalam beberapa bulan sahaja.. sales dari hanya beberapa ribu sebulan.. Kini, dah cecah 150k sebulan! Dia fokus pada agen2nya. Dan ini hanyalah permulaan buat Khaliff Bakery! Moga sentiasa berjaya Noorikah!

Didi Sheraida

Pandabites

Shahrieda, Panda Bites.. brand cookies chocojar dari SABAH.. Asalnya buat bisnes doorgift, sejak lockdown habis bisnes dia yg dah operate hampir 5 tahun..

2020, dia mula menuntut dgn sifuBad, setiap yg di ajar semuanya dia pratikkan. Produk ada USP, packaging menarik semuanya kena pada market.. 

Sifu nasihatkan supaya fokus pada rekrut agen2 di Sabah.. Kini dari zero ke 300 agen kurang dari setahun.. Sekarang, sales pun dah cecah 300k sebulan! 

Hidayah

Ikhlas Oil 

Hidayah, founder Ikhlas oil.. salah seorang student sifuBad yg melalui macam2 rintangan. Tapi hatinya tetap kental pada bisnes. 

Seorang peguam, tapi di didik meniaga sejak kecil lagi. Sebelum cipta Ikhlas Oil, bermacam2 produk di jualnya.. selepas 2 tahun dgn produknya, Ikhlas Oil.. Hidayah fokus pada team sales dan rata-rata2 20k salesnya sebulan.. 

Pada 2019, Hidayah mula menuntut di sifuBad.. Dia fokus pada niatnya untuk membantu org, mulalah Hidayah amalkan strategi rekrut agen dan hasilnya sekarang, sales bulanan 400k.. katanya, belum lagi guna strategi Launching.. Dahsyat! Tahniah Hidayah!

“Tak ada sorg pun yg nak join dan jual produk saya.. Iklan, marketing, reward, smuanya saya dah offer.. Tapi tak ada yg join!”

“Lepas berguru dgn Sifu Jamal.. skrg agen saya dah 8,000 org.. Alhamdulillah! Sales nak capai 1juta pun tak mustahil.. kena pilih guru yang betul baru kita ada hala tuju yg betul”

Amirah Syamimi
DEMICA
“Terima kasih pada Sifu Jamal! Mentor itu sangat penting, kalau tak ada mentor kita akan lost..”

“..sekarang team saya dah bole berkembang sendiri, leadership yg saya belajar dapat saya ajarkan kepada agen2 saya dan sekarang mereka semuanya hebat2!”

Sasha Aziz
SEXYCURVE
“Alhamdulillah skrg agen saya dah cecah 1,500 org dan sales pun boleh capai 7 angka sebulan.. 

Sy syorkan smua di luar sana, tuntut la ilmu kalau tak kita akan bertemu dinding jer.. Terima Kasih pada Sifu Jamal yg mengajar sy strategi dan marketing merekrut..”

Kyrina Kassim
JUZFIT
“masa kita mula pada tahun 2018, mmg ada agen.. tapi kurang. kami fokus pada team sales je mase tu.. tapi makin lama sales kami ‘stuck’ kat situ je..

..Alhamdulillah skrg agen kami dah lebih kurang 4000 org dan sales daripada agen/dropship dah lebih 6angka sebulan! Terima Kasih Sifu kerana tunjuk ajar kpd kami!"

Afizam & Aisah
ZAFESHA SIMPLY
Mereka dari pelbagai kategori bisnes..

Ada pakaian,
Ada kecantikan,
Ada kesihatan,
Ada makanan,

Senang cerita, founder dari semua jenis kategori bisnes telah saya sampaikannya, secara langsung, mahupun tidak langsung! 

Ya.. 

Itulah nilai konsultansi, nilai pengalaman saya dalam bisnes online lebih 10 tahun… 
 
Yang mana, saya sendiri dah habis jutaan RM dalam belajar, marketing, dalam run bisnes, try n error dgn buat bermacam2 bisnes… selama 10 tahun!

Dan, anda tak perlu bersusah payah seperti saya..
Saya tahu, apa yang saya bakal dedahkan kepada anda ini, tinggi NILAINYA..

Ianya, mampu merubah bukan saja bisnes dan 'personal' anda, tapi juga agen, team dan orang ramai yg bersama anda! Ini bukan sekadar TEORI semata, INI PRAKTIKAL, yang saya sendiri dedahkan kepada anak-anak murid saya!

Inilah, formula-formula PROVEN yang ingin saya kongsikan kepada founder-founder bisnes, iaitu;
 “AGENT VACUUM CHAPTER…
AMARAN! 
Kelas ini bukan untuk agen2, stokis2.. tapi untuk founder, tak kiralah anda founder untuk niche F&B ke pakaian ke skin care ke, asalkan anda nak kembangkan bisnes anda dgn merekrut ramai tentera seperti agen, dropship, affiliate dan lain2..


..Tapi minta maaf! Kelas ni BUKAN UNTUK SEMUA FOUNDER! Hanya Founder terpilih shj boleh join. Anda perlu ikut syarat-syarat ni..


1) Anda seorang founder bisnes! Bukan untuk agen-agen mahupun yang jual produk orang lain!

2) Bisnes dah lebih 7 bulan. Org baru, tak diterima!

3) Sales bulanan melebihi 30k.

4) Ada at least 30 org agen/dropship..

5) Ada team / staff min 3 org.


Anda menepati semua syarat diatas? Bagus!


Anda perlu tahu, sepanjang kelas ini, saya takkan tunjukkan kepada anda tentang benda2 teknikal (setting2 ads itu ini, no!) semata, tapi saya juga akan DEDAHKAN kepada anda, fundamental, strategi & psikologi..


…saya berani JAMIN ANDA AKAN TERKEJUT SELEPAS KETAHUINYA…

Apakah yang bakal didedahkan di "Agent Vacuum Chapter" nanti;
MODULE #1 -  MINDSETTING & FUNDAMENTAL
​MODULE #2 - RECRUITMENT NUMBERS
MODULE #3 - AGENT FUNNEL
MODULE #4 - 'VACUUM' MARKETING
Anda pasti tertanya-tanya; kenapa saya sanggup dedahkan rahsia-rahsia ini?

Apa sebabnya? Sebabnya…
“…Kerana Saya Mahu Bantu Lebih Ramai Founder2 Bisnes, Bukan Setakat Berjaya Untuk Diri Mereka Sendiri..

Tapi Juga Buatkan Mereka Berjaya Bantu Lebih Ramai Manusia Dan Agen Dropshipnya.."
Kini, anda pula berpeluang untuk ‘merasai’ apa yang telah alumni sifuBad rasai. Iaitu, bisnes dan agen mereka menjadi lebih better, lebih agresif & lebih proper! Semuanya berubah, sebaik saja anda mengetahui rahsia-rahsia selama lebih 20 jam yang bakal saya dedahkan dalam "AGENT VACUUM CHAPTER" ini…
“Sifu! Saya Nak Tahu Sangat Rahsia-Rahsia Dalam Agent Vacuum Chapter Class Ni..

..Supaya Saya Boleh Kembangkan Lagi Bisnes Saya Bersama Agen/Dropship Saya”
Saya tahu, anda dah tak sabar-sabar..

Sabar..
Sabar..
Sabar..

Saya nak bagi WARNING dulu, kelas ini tak murah, mmg mahal.. Hanya untuk founder yg betul2 serius nak berkembang saja layak join kelas ni..

Buat pertama kalinya, saya dedahkan…

Setelah berfikir panjang, dan sebab ingin bantu lebih ramai founder-founder lebih berjaya pada tahun yang makin mencabar ini, saya telah buat KEPUTUSAN untuk adakan kelas Agent Vacuum Chapter, pada tarikh berikut..
Date :
26 - 27 July 2021 (Isnin & Selasa)
Time : 
8.30 am - 10.00 pm*
*tertakluk pada perubahan masa
Place :
Virtual Online
Online Class
BERTINDAK SEKARANG!
Dah confirm nak join? Goodjob.. Kini, saya beri 3 Option PAKEJ, anda boleh pilih sama ada;
Bernilai RM9K
Ini Pakej Diamond, yang mana anda bakal dapat;
  • E- Ticket Virtual Online Access "Agent Vacuum Chapter" : Day 1 Full (8.30AM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • E- Ticket Virtual Online Access "Agent Vacuum Chapter" : Full day 2 (8.30AM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • E - Workbook - Agent Vacuum Chapter  - By PDF
  • SifuBad Official Merchandise - Tumbler, Totebag, Cap, Face Mask, Pen & Notebook -  Akan pos lepas PKP fasa 1
  • E-Recording - Video Agent Vacuum Chapter - Rakaman ini akan mula diedarkan pada 09 August 2021 dalam bentuk SOFTCOPY (LINK) dan access akan diberikan di email dan sms.
  • ​[Special] Group Coaching With Sifu Jamal - 3 August 2021
SPECIAL PRICE
SOLD OUT
(JIMAT RM8k)
*Update : 50 last slot!
Bernilai RM3K
Ini Pakej Platinum, yang mana anda bakal dapat;
  • E- Ticket Virtual Online Access "Agent Vacuum Chapter" : Day 1 Full (8.30AM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • E- Ticket Virtual Online Access "Agent Vacuum Chapter " : Full day 2 (8.30AM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • E - Workbook - Agent Vacuum Chapter  - By PDF
  • SifuBad Official Merchandise - Totebag, Face Mask, Pen & Notebook - Akan pos lepas PKP fasa 1
  • ​E-Recording - Video Agent Vacuum Chapter - Rakaman ini akan mula diedarkan pada 09 August 2021 dalam bentuk SOFTCOPY (LINK) dan access akan diberikan di email dan sms.
  • ​[Special] Group Coaching With Sifu Jamal 
SPECIAL PRICE
SOLD OUT
(JIMAT RM2.2k)
Bernilai RM1K
Ini Pakej Bronze, yang mana anda bakal dapat;
  • SifuBad Official Merchandise - 
  • ​E-Recording - Video Agent Vacuum Chapter
  • ​​[Special] Group Coaching With Sifu Jamal 
Info - Pakej ni very limited!
SPECIAL PRICE
SOLD OUT
(JIMAT RM700)
Update : 3 seats left!
"Kalau Anda Rasa Amount Ini Terlalu Besar, Sorry.. Anda Masih Belum Bersedia Untuk Recruit & Grow Dengan Agen Dropship Anda.."

Disclaimer

  • Sebarang REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  • ​Sebarang ketidakhadiran walaupun seminar dibuat secara online adalah di atas risiko peserta itu sendiri. Jika anda tidak hadir sesi webinar pada hari program, anda TIDAK DIBENARKAN untuk “carry forward” ke program yang seterusnya.
  • ​Berhati-hati dengan “ULAT TIKET” dan pihak SifuBad tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda membeli tiket program dari individu atau perseorangan yang tiada apa-apa kebenaran dari pihak SifuBad.
  • ​Sebarang PERTUKARAN TARIKH DAN MASA tertakluk kepada pihak pengurusan SifuBad. Segala kos yang ditanggung adalah atas tanggungjawab peserta.
  • ​Sebarang cubaan SCAMMED SLIP PEMBAYARAN (TRANSACTION SLIP) akan DIKENAKAN TINDAKAN UNDANG-UNDANG JIKA DIDAPATI BERSALAH!
  • ​Sebarang LINK (Email, SMS atau WhatsApp) yang diterima dari pihak SifuBad adalah untuk KEGUNAAN INDIVIDU SAHAJA, jangan dikongsi dengan individu ke-2 atau ke-3.
  • Setiap PEMBELIAN yang menerusi online menerusi website atau link, gunakan 1 USER EMAIL SAHAJA.. jika email yang berdaftar cth user123@gmail.com... access hanya diberi kepada user123@gmail.com sahaja. Pastikan anda taip email anda dengan tepat untuk mengelakkan ralat.
Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Class "Agent Vacuum Chapter"?
HOTLINE:

0182939404 (Cik Hidayah)
0169833219 (Cik Afzan)
0178554620 (En Zahil)
0 11-1785 2763 (Cik Shasha)

Hakcipta Terpelihara SifuBad Sdn Bhd
61-1(Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur.
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com

NAK LAJU BISNES © 2021 - All Rights Reserved, SifuBad Sdn Bhd

Hotline : 0182939404

E-mail: sales@sifufbads.com

Siapa SifuBad ?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifuBad Sdn. Bhd.
Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifuBad sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!
Adakah anda orang yang seterusnya?…

Connect With SifuBad on Social Media: