PENDAFTARAN AKAN DIBUKA PADA 15/01/2021 (JUMAAT), JAM 10PAGI.
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

Ketahui Bagaimana 'Blueprint' Yg Didedahkan Pada Alumni "CEO" Ini Juga Mampu Lajukan, Majukan & Lonjakkan Bisnes Anda Hingga 7-9x Ganda, Walaupun Bisnes Anda Dah "Nyawa2 Ikan" Utk Survive Dalam Krisis Ekonomi Ini!

WARNING! Anda DILARANG dptkan blueprint ni jika anda tak boleh berikan 100% komitment utk ubah gameplan bisnes anda pd tahun 2021 ini!
(Tolong tonton video ini atau teruskan scroll laman ini dgn syarat anda jgn skip satu pun, supaya tak miss info penting!)

Top 3 Secret Game Changer In 2021!

#1 - UNTOLD MARKETING 2021

Nak laju & majukan bisnes tapi byk strategi marketing yg dah tak berkesan? Rasa FBads, IGads, Googleads, LIVE, Influencer marketing semuanya dah tak beri impak mcm dulu? Di sinilah missing part dalam marketing anda bakal dikupaskan tanpa sorok-sorok!

#2 - NEW BRANDING GAME 2021

Anda bakal didedahkan dengan strategi branding marketing yg updated, relevan & berkesan walaupun bisnes anda baru nak up! Anda mampu take over competitors dalam masa yg singkat dgn method yang simple tapi proven!

#3 - BUSINESS FUNDAMENTAL 2021

Ketahui rahsia psikologi, pattern dan konsep untuk counter & comeback dalam menghadapi krisis ekonomi yang tak dijangka seperti Covid19 dan maybe soon “Lockdown 2.0”? Are you well prepared?

Bisnes Mereka Semuanya Terpaksa Jadi 9x Ganda Lebih LAJU & MAJU Selepas Kuasai Ilmu Dalam 'Blueprint' Ini..

Lily Wahab | MMG

Dari sales static. Awal PKP jatuh teruk.. Lepas apply ‘strategy secret’ ni terus naik berganda2
Benda stuck 3 tahun, berubah result dalam masa 2-3 bulan sahaja walaupun dalam musim PKP.. Apa yg buatkan grow lebih 100% ni? -Lily wahab

Amirah Syamimi | Demica

Antara anak didik sy yang bagus dalam leadership dan naik laju! Sales dari 100k++ makin naik sampai jadi 709k sebulan, then now 1.1 juta, now lebih 2 million.. Masuk radio dan ada lebih 100 billboard bakal dipacakkan! Tahniah! - Amirah Syamimi

Fikri | Hijab By Hanami

Dulu stuck tak tau nak mula dari mana.. Tapi sekarang ‘terpaksa’ dan untung besar dan grow laju bila sales bulanan cecah 7 angka dengan ‘secret weapon’ yang di apply. Lagi terceyduk bila agent dah cecah 1,500 orang.. mantap! – Fikri

Sass | Chanrakter

Siapa sangka anak muda ,Founder susu ni mampu lahirkan beribu agent dibawahnya? Yang mana , pada mulanya dia tak yakin boleh grow dan masih zero knowledge.

Tapi, lepas dah jumpa guru...dengan hanya mengubah strategy seperti yg diajar sifu Jamal, dia rekrut lebih ramai agent. Dari situ mengubah result dengan laju pada Chan Rak Ter! 

Terbaru, dengan new game plan 2021. SASS berjaya keluarkan product terbarunya iaitu Cookies. Dengar-dengar belum launch lagi tapi stock nya hampir sold out! Woww! Amazing!

Naomi | Leedee

“saya memang dulu main langgar saja bisnes ni Sifu, ads launching apa semua tu”. Itulah yang dialami oleh Naomi Nad, gadis dari Sabah ni

Bermula dengan zero knowledge 2 tahun lepas, main redah je. Tak ada mentor pula tu! Lepas dah berguru 2019 dan belajar dari buku sifuBad, masuk kelas-kelas, barulah dia sedar ada banyak kesilapan. 

Kini bisnes Leede dah grow dengan laju, ada agent yang ramai, dan dia lebih tahu untuk manage bisnes. Paling membanggakan, Naomi kini berada didalam circle CEO SifuBad. Tiada apa yang mustahil!

Aiman Basuni | Nasi Kukus Tonggek

Dari bisnes yang takda untung, kini untung menonggek dengan Nasi Kukus Tonggek! Inilah kisah sebenar Aiman, yang mana dulu nya dia pernah handle bisnes keluarga hampir ‘tersungkur’.

Dia bangkit kembali bermula dari bawah dengan brand sendiri, buka semula kitab azimat yang pernah belajar dengan SifuBad. Aiman antara anak murid yang grow dengan laju!

Asbab keunikan nasi Kukus Tonggeknya itu, kini dia berjaya buka branch yang ke9. 2021 ni, dengan new game dan new target, Aiman nak brandnya dikenali seluruh Malaysia!

Izinkan Saya Bantu LAJUKAN & MAJUKAN Bisnes Anda 7-9x Ganda Seperti Mereka..

Saya faham, ramai di antara anda yg menganggap tahun 2020 adalah satu mimpi ngeri! Ada yg putus stock, agent lari, produk takde, buying power hilang, sales drop kaw-kaw, semuanya serba tak kena, tak menjadi! 


Peristiwa hitam yg buatkan ramai usahawan  terpaksa 'bungkus' bisnesnya, pecat staffnya, downsize companynya, cut-cost segalanya dan macam-macam lagi perkara yg sukar nak digambarkan! Saya faham keperitan tu...


Kini, usah risau lagi! Saya dah temui 'blueprint' yg mampu buatkan anda mampu comeback dgn jauh lebih dahsyat dlm masa yg singkat! Inilah secret-weapon yg telah saya kongsikan pada alumni SifuBad tahun lalu, yg buatkan mereka mampu survive dan counter isu-isu yang unexpected dgn mudah dan cepat! Adakah anda dah bersedia untuk ketahuinya?


Memperkenalkan....

NEW ARRIVAL! Formula "NAK LAJU & MAJU BISNES" 2021...

Item 1 : eTicket "Nak Laju Bisnes"

Total Value : RM1997

Selepas anda selesai hadam kesemua ilmu-ilmu dalam ebook, evideo dan online course ini. Anda bakal ketahui ilmu yang lebih deep, lebih dahsyat & lebih impactful dalam online seminar “Nak Laju Bisnes” selama 2 hari!

Ingat! Anda diwajibkan untuk khatam kesemua ilmu-ilmu di atas supaya anda lebih cepat hadam dan lebih mudah nak proses dan menyedut ilmu dalam online seminar nanti.

Inilah antara PRICELESS TOPIC yg bakal dikupaskan selama 2 hari nanti :-

  • Packaging Fundamental..
  • Killer Pricing Strategy..
  • ​New Branding Marketing 2021..
  • ​Selling Strategy Pattern..
  • ​Leverage Marketing..
  • ​New Level Funnel Marketing..
  • ​Personal Branding Strategy..
  • ​Gold Tips by Alumni sifuBad..

Item 2 : Workbook

Total Value : RM300

Untuk lebih mudah faham dan lebih efektif dalam pembelajaran nanti saya cadangkan anda untuk dapatkan workbook ini supaya anda boleh take note segala input yang dikongsikan oleh sifu Jamal dalam ruangan yg disediakan.

Saya yakin dengan workbook ini anda akan berikan komitmen yang lebih tinggi dan serius! Bukan tu jer, anda juga boleh semak semula dan rujuk point-point penting dalam workbook nanti, apabila anda tgh lost atau tak tahu apa nak buat.

Item 3 : [Bonus] eVideo  

Total Value : RM197

Sebagai permulaan untuk menghadapi tahun 2021 yang dijangkakan lebih maha-dahsyat ini, anda wajib ketahui apakah foundation, core dan mindsetting bisnes 2021 supaya lebih bersedia untuk melalui cabaran yang tak dijangka seperti Covid19 dan lain lain! 

Lebih dari 5 asas bisnes yang anda perlu ketahui dalam ebook ini, bukan tu jer! Anda juga boleh tonton evideo untuk lebih memahami setiap satu point yang dikupaskan.

Item 4 : [Bonus] Online Course 

Total Value : RM397

Saya jamin anda tertanya-tanya bagaimana nak bermula? Apa step by stepnya? Apakah strategi, teknik dan taktik yang simple, cepat dan mudah untuk dipraktikkan terus? Jangan risau..

Disinilah anda bakal didedahkan dengan online courses bersiri tentang ilmu marketing, sales, bisnes dan banyak lagi!

Selepas tonton online courses ini, saya jamin anda akan lebih bersedia untuk ke next level experience, new level knowledge dan lebih clear dalam kelas online pada 30-31 Jan nanti..

Item 5 : [Bonus] Pre Session X 3 Session 

Total Value : RM997

Sebelum bermula kelas online, anda akan bertemu dgn sifu Jamal sebanyak 3x! Sepanjang sesi ini, anda akan lebih mengenal sifu Jamal (salam perkenalan), anda juga akan di ‘brain-wash’ utk lebih positif, laju dan maju!

Saya jamin, sblm anda hadir ke kelas online 30-31jan ini, anda betul2 dah menjadi org yg sgt luar biasa!

Your Journey

Tentukan Nasib Bisnes Anda Tahun 2021 Ini Dengan Bertindak Sekarang! Kekal Layu & Sayu! atau Terus Laju & Maju!

PAKEJ BASIC

Bernilai RM1,997!

  • #1 - E- ticket Virtual Online Access Nak Laju Bisnes day 1& day 2 (1/2) *tertakluk pada perubahan masa 
  • ​#2 - Workbook Nak Laju Bisnes - Akan di POS
  • #3 - [Bonus] eVideo
  • #4 - ​[Bonus] Online Course
  • ​#5 - [Bonus] Pre Session X3 Session

*REMINDER - Pakej ini dijangka SOLD OUT dalam masa beberapa jam sahaja!

RM100
FREE!

(Terhad 1997 orang terawal!) 

PAKEJ VIP

Bernilai RM3,888!

  • ​#1 - E- ticket Virtual Online Access Nak Laju Bisnes day 1& day 2 (1/2) *tertakluk pada perubahan masa 
  • #2 - Workbook Nak Laju Bisnes - Akan di POS
  • ​#3 - [Bonus] eVideo
  • ​#4 - [Bonus] Online Course
  • ​#5 - [Bonus] Pre Session X3 Session
RM200
RM30

(Limited! Harga bakal dinaikkan bila-bila masa!) 

STAND BY VERY SOON!
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

NAK LAJU BISNES © 2021 - All Rights Reserved, SifuBad Sdn Bhd

Hotline : 0182939404

E-mail: sales@sifufbads.com

Siapa SifuBad ?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifufBads Sdn. Bhd.
Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifuBad sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!
Adakah anda orang yang seterusnya?…

Connect With SifuBad on Social Media: