TAHNIAH! 
Saya ada GOOD NEWS utk anda. Anda layak untuk mendapatkan rakaman class AWAKEN yg bernilai Rm997 ni secara PERCUMA!
Peluang ini saya tak open lama, bakal ditutup bila2 masa saja. Maybe ditutup dlm masa 24jam, maybe sejam atau 10minit saja.. Saya cadangkan anda take action now!
REMINDER:
1. Rakaman akan diberi melalui email yang didaftarkan (pastikan tiada kesalahan ejaan semasa isi ruangan email) dalam bentuk SOFTCOPY (LINK)

2. Link juga akan diberikan melalui sms. Pastikan anda mengisi nombor telefon yg masih aktif

E-RECORDING CLASS 5 DAYS OF AWAKENING

E-Rakaman penuh selama beberapa jam. Anda boleh tengok berulang-ulang kali sampai faham! Ada tertinggal part penting? Dont worry, tengok lagi sekali. Pepatah omputih pernah berkata "REPETITION IS THE MOTHER OF SUCCESS!".. 

E-RECORDING CLASS 5 DAYS OF AWAKENING

Episode 1 :

Awaken The Potential Within

Kenali potensi diri anda, untuk bawa company, team dan diri anda pergi lebih jauh, anda perlu ada foundation, mindset, objektif, visi & misi yang jelas! Ramai usahawan gagal, giveup dan mula rasa down selepas 2-3 tahun berbisnes kerana mereka tak jelas dengan halatuju dan BIG WHY mereka.

Episode 2 :

Awaken The New Era Marketing Idea

Tak guna jika produk atau servis anda lah yang terpaling power, terpaling kualiti dan terpaling unik tapi anda tidak tahu cara untuk pasarkan. Tak tahu cara tarik traffik, tak tahu bagaimana nak buatkan orang nampak, buatkan orang boleh feel. Marketing dulu dengan sekarang totally berbeza.....

Episode 3 :

Awaken The Buying Trigger Within

Setiap tahun, bulan, hari, jam dan detik ada saja competitors baru yang muncul. Makin lama makin dahsyat persaingannya! Sehinggakan yang unik pun dah jadi cliche, jadi biasa2.. InshaAllah, dlm kelas ini anda bakal dinbongkarkan dgn rahsia2 bagaimana buatkan bisnes anda jadi plg menonjol, plg WIN dan plg HIGH-DEMAND!

Episode 4 :

Awaken The Small Brand

Salah satu faktor kenapa byk bisnes susah nak bertahan selepas 5 tahun adalah kerana mereka tak fokus pembinaaan BRAND! Mereka rasa tak berbaloi, byk kos keluar, tapi takde sales, buang masa... Brand yg strong & solid mampu selamatkan anda dlm pelbagai krisis yg tak dijangka, cthnya COVID19!

Episode 5 :

Awaken The Real Leader 
& Army

A True Leader Create Another Leader! Nak rekrut memang mudah, nak maintain itu yang tak mudah! Ketahui bagaimana buatkan team anda menjadi lebih LOYAL, AGRESSIF & KOMITED bersama anda. 
“Terus terang saya cakap, ikutkan saya boleh jer charge anda lebih RM1,000 untuk kelas 5 hari berturut2 yg selama lebih 15jam ini..

Tapi, Sorry lah! Duit anda tak laku kalini, Simpan duit anda! Saya nak belanja kelas ini secara PERCUMA! Yes, FOC.. Untuk 3,000 TERAWAL SAHAJA!”
BERTINDAK SEKARANG!

E-RECORDING ENTREPRENEUR AWAKEN

Bernilai RM1,000!
  • ​​#1- ​E- Recording "Entrepreneur Awaken"
    - EP 1 : Awaken The Potential Within
    - EP 2 : Awaken The New Era Marketing Idea
    - EP 3 : Awaken The Buying Trigger Within
    - EP4 : Awaken The Small Brand
    - EP 5 : Awaken The Real Leader & Army
BONUS EXTRA! Siapa daftar sekarang akan dapat join private channel FOUNDER direct sharing drpd Sifu Jamal! Bila² masa jer link ni akan expired! Daftar sekarang!
RM1,000
BONUS FREE!!

Disclaimer

  • Sebarang REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  • ​Sebarang ketidakhadiran walaupun seminar dibuat secara online adalah di atas risiko peserta itu sendiri. Jika anda tidak hadir sesi webinar pada hari program, anda TIDAK DIBENARKAN untuk “carry forward” ke program yang seterusnya.
  • ​Berhati-hati dengan “ULAT TIKET” dan pihak SifuBad tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda membeli tiket program dari individu atau perseorangan yang tiada apa-apa kebenaran dari pihak SifuBad.
  • ​Sebarang PERTUKARAN TARIKH DAN MASA tertakluk kepada pihak pengurusan SifuBad. Segala kos yang ditanggung adalah atas tanggungjawab peserta.
  • ​Sebarang cubaan SCAMMED SLIP PEMBAYARAN (TRANSACTION SLIP) akan DIKENAKAN TINDAKAN UNDANG-UNDANG JIKA DIDAPATI BERSALAH!
  • ​Sebarang LINK (Email, SMS atau WhatsApp) yang diterima dari pihak SifuBad adalah untuk KEGUNAAN INDIVIDU SAHAJA, jangan dikongsi dengan individu ke-2 atau ke-3.
  • Setiap PEMBELIAN yang menerusi online menerusi website atau link, gunakan 1 USER EMAIL SAHAJA.. jika email yang berdaftar cth user123@gmail.com... access hanya diberi kepada user123@gmail.com sahaja. Pastikan anda taip email anda dengan tepat untuk mengelakkan ralat.
Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Class "Entrepreneur Awaken"?
HOTLINE:

0182939404 (Cik Hidayah)
0169833219 (Cik Afzan)
0178554620 (En Zahil)
0 11-1785 2763 (Cik Shasha)

Hakcipta Terpelihara SifuBad Sdn Bhd
61-1(Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur.
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com