COMING SOON.. selepas 3 kali kelas Nak Laju Bisnes dibuat hanya secara online, buat pertama kalinya.. kelas ini bakal kembali secara offline! LEBIH TEKNIKAL, LEBIH PRAKTIKAL! Inilah kelas yang sangat diperlukan untuk usahawan pada masa kini!
Adakah sales bisnes korang sedang jatuh menjunam, dah cuba macam2 strategi marketing tapi masih tak ada result.. dan cuba cari jalan bagaimana nak terus survive

Akhirnya Didedahkan!

Inilah 'FORMULA UNDERGROUND' Yang Dah Bantu Bisnes Anak Didik SifuBad Merempit Lebih Laju & Juga Bakal Meningkatkan Jualan Bisnes Korang Tanpa Perlukan Kos Marketing Yang Besar!

AMARAN! Tolong jangan join kelas ini kalau korang tak berani nak ubah gameplan bisnes dan masih selesa di level yang sama setiap tahun! 

Date

7-8 January 2023
(Sabtu - Ahad)

time

Day 1: 8.30 am - 10.00 pm*
Day 2: 8.30 am - 1.00 pm*
*tertakluk pada perubahan masa

place

Lembah Klang

Top 3 Secret Game Changer In 2022!

HIGH IMPACT MARKETING STRATEGY

Nak laju & majukan bisnes tapi banyak strategi marketing yang dah tak berkesan? Rasa FB ads, IG ads, Google ads, LIVE dan Influencer marketing.. semuanya dah tak beri impak macam dulu? Di sinilah missing part dalam marketing anda bakal dikupaskan tanpa sorok-sorok!

NEW BRANDING TACTICS WAR GAME

Anda bakal didedahkan dengan strategi branding marketing yg updated, relevan & berkesan walaupun bisnes anda baru nak up! Anda mampu take over competitors dalam masa yang singkat dengan method yang simple tapi proven!

BUSINESS FOUNDATION MASTERPLAN

Ketahui roadmap & direction yang betul untuk anda counter & comeback dalam menghadapi krisis ekonomi yang tak dijangka seperti inflasi, harga barang naik dan macam2 lagi! Are you well prepared?

Dunia bisnes semakin mencabar dan kejam!!

Adakah Bisnes Korang Sedang Menderita Dengan Masalah Ini Sekarang..?

  • Korang dah apply macam-macam teknik dan strategi nak lajukan bisnes, tapi rasa macam FBads, IGads, gugel ads, tiktok, influencer marketing semuanya dah tak memberi impak macam dulu? Dan korang pening apa next plan untuk terus survive dalam bisnes?
  • Rasa risau bila competitor dah mula ke depan & lebih laju. Korang pula masih stuck di tahap yang sama seperti dulu? 
  • Akibat dari masalah ekonomi yang tak dijangka, segala planning & strategy bisnes dah hancur. Korang jadi blur, tak tahu nak buat apa! Tak tau nak mula dari mana?
  • ​Korang tak ada idea lagi untuk fokus kempen apa kali ni, yang mampu menyelamatkan bisnes korang yang bakal tutup?
  • ​Tak tahu nak susun funnel yang proven, nak convert dari prospek jadi pelanggan, dari pelanggan untuk jadi loyal dan referral pada yang lain?
  • ​Korang rasa tercabar dengan competitor, yang semakin menonjol sehingga pelanggan korang pun dah lari kepada pesaing korang?

Saya faham, ramai usahawan yang menganggap tahun 2022 ini adalah satu cabaran baru yang lebih ngeri! Ada yg putus stock, agent lari, fans tak membeli, produk ade takde, buying power hilang, sales drop kaw-kaw, untung pun dah takde.. semuanya serba tak kena, tak menjadi! 

Peristiwa hitam yg buatkan ramai usahawan  terpaksa 'bungkus' bisnesnya, pecat staffnya, downsize companynya, cut-cost segalanya dan macam-macam lagi perkara yang susah nak digambarkan! 

Saya faham keperitan tu...

Kini, usah risau lagi! Saya dah temui 'blueprint' yang mampu buatkan anda mampu comeback dgn jauh lebih dahsyat dlm masa yg singkat! Inilah secret-weapon yg telah saya kongsikan pada alumni sifuBad tahun lalu, yg buatkan mereka mampu survive dan counter isu-isu yang unexpected dengan mudah dan cepat! 

Adakah anda dah bersedia untuk ketahuinya?

saya nak dedahkan strategi Marketing pantas & proven dalam program Nak Laju Bisnes!

9 Rahsia yang bakal didedahkan nanti...

SECRET #1

FOLLOWERS & TRAFFIC VACUUM

Korang akan pelajari teknik sedut trafik dan follower dengan pantas, strategi engagement marketing, follow up dan softsell yang paling halus tapi powerful! 

SECRET #2

COPYWRITING: WORD THAT SELL

Korang bakal didedahkan penulisan ayat iklan yang penuh beremosi, yang mampu convert, yang bakal memukau pelanggan untuk membeli tanpa rasa dipaksa dan menyampah! 

SECRET #3

CREATIVE ADS: PATTERN & CONCEPT

Tak tahu jenis2 materials marketing yang paling efektif? Apa gambar, video, audio,  dan text yang macam mana? Anda bakal ketahuinya dalam topik ini...

SECRET #4

SELLING MANIPULATION FORMULA

Cara “pukau” pelanggan anda untuk buatkan mereka membeli tanpa perlu banyak cakap.. tak banyak tanya.. dan survey2. Ada 7 teknik rahsia yang akan didedahkan...

SECRET #5

SALES BOOSTER & MULTIPLIER

Ketahui cara2 pantas & mudah bagaimana nak setup sales kempen yang bakal pecutkan sales korang sehingga 10x ganda dengan mencipta pakej khas, upsell, backend-sell, cross-sell dan banyak lagi!

SECRET #6

DATABASE MARKETING ANALYSIS

Pelajari bagaiman gunakan database dengan berkesan untuk gandakan jualan tanpa perlu tambah kos marketing. Hello… Time is running out! Guna apa yang ada, bukan baru nak plan marketing itu ini.

SECRET #7

HIGH CONVERSION FUNNEL

Didedahkan bagaimana mencipta funnel khas untuk setiap kempen marketing bisnes korang. Ketahui method mudah susun funnel yang bakal buatkan pelanggan nak beli produk premium.

SECRET #8

REFERRAL MARKETING SECRET

Pelanggan dah ada? Database ada? Agent ada? Ketahui rahsia mudah bagaimana ‘pujuk’ mereka untuk bantu boostkan sales bisnes korang dengan sukarela, tanpa perlu dipaksa.

SECRET #9

STEP BY STEP TECHNICAL ADS

Dibongkarkan gaya sifubad buat iklan di fb, ig & tiktok! Transparent.. Saya tunjuk simple step dan tutorial setting iklan yang efektif, convert dan tepat!

Bisnes Mereka Semuanya Terpaksa Jadi 9x Ganda Lebih LAJU & MAJU Selepas Kuasai Ilmu Ini..

Ernayanee Nur (DeXandra)

2015, zaman kejatuhan brand bisnes perfume reject nye dan 2015 menjadi punca kejayaan pembinaan brand De’Xandra..

Waktu satu event di Wisma MCA, beliau terserempak dgn Sifu Jamal di Secret Recipe terus divalidate dgn Sifu dari segi packaging, nama, & first scent of De’Xandra.. dari sini tercetus brand yg dah capai ke level international..

Sekarang lebih 200++ Reseller berjuang bersama DEXANDRA, dengan kekuatan LEADERSHIP, BRANDING dan MARKETING, DEXANDRA mampu memberikan yang terbaik kepada AGENT – AGENT/RESELLER dan STOKIST sehingga mampu berkembang ke seluruh pelusuk ASIA.

Wan Nur Syuhada (Sobella)

Bermula dengan seorang staff pada tahun 2016 tahun pertama tubuhkan Sobella. Kini sudah mempunyai 20 orang staff dan mempunyai 5 layer structure dalam agent/dropship.

Duplicate kejayaan dan sentiasa menjadi contoh kepada anak-anak team yang lain supaya menjadikan kejayaan itu sebagai satu inspirasi yang boleh dicontohi dan dicapai bersama.

“ALWAYS TRUST THE PROCESS” untuk mencapai kejayaan yang bermula dari bawah. Sentiasa membantu team untuk bangun dari bawah walaupun dengan modal yang kecil.

Sentiasa menonjolkan diri dan menerima pendapat orang lain dalam membuat sesuatu keputusan. Sering berkongsi matlamat hidup melalui penulisan di posting INSTAGRAM dan FACEBOOK. Memberi motivasi dan energy yang luar biasa dalam event/coaching tim yang diadakan.

Sekarang sudah masuk TAHUN KE 6 bersama SIFUBAD dan telah mencapai sebanyak 25,000 Agent di seluruh SEMENANJUNG termasuk SABAH/SARAWAK, BRUNEI dan INDONESIA yang setia bersama SOBELLA.

Shaick Saifullah (Ombak Exclusive)

Fokus kepada VALUE servis itu sendiri. SPEED! Pelanggan harini nak servis yang laju, kalau boleh harini order, harini juga siap. Itulah yang diberi penekanan oleh Shaick, Founder Ombak Exclusive.

Dia develop personal branding & tiktok... Dia bina brand extension dalam bisnes jersey sublimition dia, dengan penambahan kategori baru, iaitu servis printing kotak produk.. Bisnes printing dia grow lagi..

Hasif Hamzi (Canchy)

Siapa sangka dengan jual rempeyek je boleh cecah 1 juta sebulan! Marketing saja tak cukup, kalau takda strategi. Hasif implement strategi launching, branding, marketing yang diajar dalam Sifubad!

Ni game launching yang dia gunakan; Pastikan R&D dibuat untuk produk yang bakal dilancarkan, cipta pakej & offer dalam launching, susun funnel.. pembinaan team & leadership sangat mainkan peranan penting dalam launching dan guerilla massive action dari tim canchy.

Hasif juga gunakan personal branding dan juga guna influencer marketing, untuk menarik prospek dari awal, ke funnel untuk prospecting reseller..

Nurafirda (Fida Ramly)

Bermula sebagai pengguna kemudian di beri kepercayaan untuk jadi Co-Founder kepada produk Heads Profesional Paris, di mana produk Heads ni telah berada di pasaran selama 10 tahun tapi hanya fokus membuat jualan secara offline sahaja dan target audien hanya pada salun-salun kecantikan.

Setelah join sifuBad, sekarang Fida Ramli telah melebarkan sayap dengan melakukan pemasaran dengan menguatkan Personal Branding di Tik Tok dan telah berjaya melahirkan lebih 3,000 orang ejen di bawah nama Heads Profesional Paris.

Membuat tawaran dengan mengeluarkan saiz produk yang lebih kecil untuk menarik prospek yang baru, tujuannya adalah untuk meningkatkan keinginan kepada prospek baru yang teringin untuk mencuba produk Heads Profesional Paris. RM 1.3 JUTA telah berjaya di raih oleh Heads Profesional Paris sewaktu melakukan teknik Launching!

Alhamdulillah, ramai peserta dah dapat manfaat dari kelas Nak Laju Bisnes!

Apa Kata Mereka Yang Pernah Join 'Nak Laju Bisnes'?

Izinkan Saya Bantu LAJUKAN & MAJUKAN Bisnes Anda 7-9x Ganda Seperti Mereka..

NEW ARRIVAL! Formula "NAK LAJU & MAJU BISNES" 2022...

Ticket 
Nak Laju Bisnes Return

Total Value : RM1997

Selepas anda selesai hadam kesemua ilmu-ilmu dalam ebook, evideo ini. Anda bakal ketahui ilmu yang lebih deep, lebih dahsyat & lebih impactful dalam seminar “Nak Laju Bisnes Return”

Ingat! Anda diwajibkan untuk khatam kesemua ilmu-ilmu di atas supaya anda lebih cepat hadam dan lebih mudah nak proses dan menyedut ilmu dalam online seminar nanti.

Inilah antara PRICELESS TOPIC yg bakal dikupaskan nanti :-

  • Packaging Fundamental..
  • Killer Pricing Strategy..
  • ​New Branding Marketing..
  • ​Selling Strategy Pattern..
  • ​Leverage Marketing..
  • ​New Level Funnel Marketing..
  • ​Personal Branding Strategy..
  • ​Gold Tips by Alumni sifuBad..

Workbook 
Nak Laju Bisnes Return

Total Value : RM300

Untuk lebih mudah faham dan lebih efektif dalam pembelajaran nanti saya cadangkan anda untuk dapatkan workbook ini supaya anda boleh take note segala input yang dikongsikan oleh sifu Jamal dalam ruangan yg disediakan.

Saya yakin dengan workbook ini anda akan berikan komitmen yang lebih tinggi dan serius! Bukan tu jer, anda juga boleh semak semula dan rujuk point-point penting dalam workbook nanti, apabila anda tgh lost atau tak tahu apa nak buat.

Tentukan Nasib Bisnes Anda Tahun 2022 Ini Dengan Bertindak Sekarang! Kekal Layu & Sayu! atau Terus Laju & Maju!

[LIMITED TIME OFFER] Saya Berikan 4 Pilihan Pakej.. Bertindak Sekarang!

PAKEJ SUPER DIAMOND

Bernilai RM8,284+
  • Chapter 1 - Market Research Class - Online session 
  • ​Day 1 - Chapter 2, 3 & 4 "Nak Laju Bisnes Return" : Full Offline (8.30AM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​​​Day 2 - Chapter 5 "Nak Laju Bisnes Return" : Full Offline (8.30AM - 1PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​Day 2 - ​​Advance Session "Nak Laju Bisnes Return" : Full Offline (2PM -4PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • Workbook Nak Laju Bisnes Return 
  • SifuBad Special Box Merchandise
  • ​E-Recording Nak Laju Bisnes Return Full session
  • ​[Special] Extra Group Coaching With Sifu Jamal - Full Offline (9AM -4PM) *tertakluk pada perubahan masa - 7 Nov
HARGA SPECIAL
RM1000
RM800
(JIMAT RM200)

PAKEJ DIAMOND

Bernilai RM3,790+
  • Chapter 1 - Market Research Class - Online session 
  • ​​Day 2 - Chapter 5 "Nak Laju Bisnes Return" : Full Offline (8.30AM - 1PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • Day 2 - ​​Advance Session "Nak Laju Bisnes Return" : Full Offline (2PM -4PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • Workbook Nak Laju Bisnes Return 
  • SifuBad Special Box Merchandise
  • ​E-Recording Nak Laju Bisnes Return Full session
  • ​​[Special] Extra Group Coaching With Sifu Jamal - Full Offline (9AM -4PM) *tertakluk pada perubahan masa - 7 Nov
HARGA SPECIAL
RM700
RM500
(JIMAT RM200)

PAKEJ PLATINUM

Bernilai RM2,991+
  • Chapter 1 - Market Research Class - Online session 
  • ​​​​Day 1 - Chapter 2, 3 & 4 "Nak Laju Bisnes Return" : Full Offline (8.30AM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • Day 2 - Chapter 5 "Nak Laju Bisnes Return" : Full Offline (8.30AM - 1PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • Day 2 - ​​Advance Session "Nak Laju Bisnes Return" : Full Offline (2PM -4PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • Workbook Nak Laju Bisnes Return 
  • SifuBad  Merchandise 
  • ​​[Special] Extra Group Coaching With Sifu Jamal - Full Offline (9AM -4PM) *tertakluk pada perubahan masa - 7 Nov
  • ​​E-Recording Nak Laju Bisnes Return Full session
HARGA SPECIAL
RM500
RM350
(JIMAT RM150)

PAKEJ SILVER

Bernilai RM1,295+
  • Chapter 1 - Market Research Class - Online session 
  • ​​Day 2 - Chapter 5 "Nak Laju Bisnes Return" : Full Offline (8.30AM - 1PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • Workbook Nak Laju Bisnes Return 
  • ​​[Special] Extra Group Coaching With Sifu Jamal - Full Offline (9AM -4PM) *tertakluk pada perubahan masa - 7 Nov
  • ​​E-Recording Nak Laju Bisnes Return Full session
  • ​Day 2 - ​​Advance Session "Nak Laju Bisnes Return" : Full Offline (2PM -4PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​SifuBad Merchandise 
HARGA SPECIAL
RM200
RM150
(JIMAT RM50)

PAKEJ BRONZE

Bernilai RM3,294
  • Chapter 1 - Market Research Class - Online session
  • ​​​​Day 1 - Chapter 2 & 3  "Nak Laju Bisnes Return" : Full Offline (8.00AM - 5PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • Workbook Nak Laju Bisnes Return 
  • ​​Day 1 - Chapter 3 "Nak Laju Bisnes Return" : Full Offline (5PM - 10PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • ​Day 2 - Chapter 4 "Nak Laju Bisnes Return" : Full Offline (8.30AM - 1PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • Day 2 - ​​Advance Session "Nak Laju Bisnes Return" : Full Offline (2PM -4PM) *tertakluk pada perubahan masa
  • Workbook Nak Laju Bisnes Return 
  • SifuBad Special Box Merchandise
  • ​E-Recording Nak Laju Bisnes Return Full session
  • ​[Special] Extra Group Coaching With Sifu Jamal - Full Offline (9AM -4PM) *tertakluk pada perubahan masa - 7 Nov
HARGA SPECIAL
RM100
RM70
(JIMAT RM80)

Disclaimer

  • Sebarang REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  • ​Sebarang ketidakhadiran kelas adalah di atas risiko peserta itu sendiri. 
  • Sebarang PERTUKARAN TARIKH DAN MASA tertakluk kepada pihak pengurusan SifuBad. 
  • ​​Sebarang cubaan SCAMMED SLIP PEMBAYARAN (TRANSACTION SLIP) akan DIKENAKAN TINDAKKAN UNDANG-UNDANG JIKA DI DAPATI BERSALAH!
  • ​Sebarang LINK (Email, SMS atau WhatsApp) yang di terima dari pihak SifuBad adalah untuk KEGUNAAN INDIVIDU SAHAJA, jangan dikongsi dengan individu ke-2 atau ke-3.
  • ​Setiap PEMBELIAN yang menerusi online menerusi website atau link, gunakan 1 USER EMAIL SAHAJA.. jika email yang berdaftar cth user123@gmail.com... access hanya diberi kepada user123@gmail.com sahaja. Pastikan anda taip email anda dengan tepat untuk mengelakkan ralat.
Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Class "Nak Laju Bisnes Return"

HOTLINE:

011 65084938 (Cik Afzan)
011 63314938 (En Adie)

NAK LAJU BISNES RETURN © 2022 - All Rights Reserved, SifuBad Sdn Bhd

Hotline : 0182939404

E-mail: sales@sifufbads.com

Siapa SifuBad ?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifufBads Sdn. Bhd.

Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifuBad sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!

Adakah anda orang yang seterusnya?…

Connect With SifuBad on Social Media: