countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds
ALERT! Adakah anda founder yg tgh pressure, struggle dan stress sebab bisnes sedang diuji? Ataupun.. takut bakal diuji? 

Biggest Reveal! "Formulae Foundr" Ini Bukan Saja Bakal Menyelamatkan Company, Brand, Team & Savings Anda, Tapi Juga Bakal Expand-Kan Bisnes & Brand Anda Hingga 7-9x Ganda Dlm Masa 6 Bulan, Walaupun Bisnes Anda Dah Nak “Meninggal!”

AMARAN KERAS! Kelas ini hanya untuk Founder (bukan stokis/agent) yg sales lebih RM30k sebulan, ada atleast 3 orang staff dan bisnes dah lebih 1 tahun! J
Top 3 Killer Topic yang bakal didedahkan nanti…
  • ​REAL FOUNDER FORMULA; Blueprint rahsia untuk mencipta Business Roadmad, Dream A-Team, World Class Brand, dan proper financial & management!
  • SALES & MARKETING 2021; Strategi yg paling latest yg proven, yg disusun rapi, yang bakal buatkan anda tak 'goyang' & tak ‘sakit kepala’ dengan pesaing lagi...
  • REAL BUSINESS SYSTEM; Mengapa banyak founder bertahan 1-2 tahun saja, kemudian ‘tumbang’? Nak naik senang jer, tapi nak sustain bukan mudah! Di sini, anda bakal ketahui jawapannya…
APPLY FORM Ini Untuk LOCK SEAT anda!
Nama
Emel 
No. HP 
Nama Syarikat
Jenis Bisnes
Income Sebulan
Berapa Tahun Bisnes?
p/s - Jangan sembang gelar diri tu Founder bisnes, kalau form ni pun tak berani nak isi!
“MENGAPA ANDA SEBAGAI FOUNDER PATUT KETAHUINYA SEGERA, BUKANNYA NANTI...?" 
Adakah anda memang sedar, SEKARANG INI;
… Bisnes sekarang, tak macam dulu! Persaingan maha DAHSYAT & KEJAM! Sehinggakan nak tarik pelanggan, amat susah! 

... Strategi marketing yang dulu berkesan, sekarang buat dah tak berkesan lagi! Dulu respons masuk laju jer, sekarang nak dapat satu lead pun semput! 

Sales pula, kalau sebelum ni statik jer, kini semakin MENURUN, walaupun dah bermacam-macam strategi jualan telah dibuat..

… Sehingga sakit untuk bayar kos OVERHEAD, dari sewa, hinggalah gaji staff (tu belum campur pening kepala dengan ‘karenah’2 staff yang buat anda geram!)

Staff anda pula, macam tak reti jer..Macam takde apa2 jer! Suruh buat lebih, takmau… Padahal, anda struggle untuk ‘bela’ mereka..

… Kalau berlanjutan, anda memang terpaksa, ‘downsize’ company, dan mungkin juga tutup terus company anda? Maybe…
Anda rasa;
STRUGGLE..
PRESSURE..
GIVE UP…
Tipu, kalau anda tak rasa begitu! Siapa yang tak pressure…Siapa yang tak struggle bila jadi macam ni.. 

Dan level pressure ini, boleh meningkat 10x ganda, lagi-lagi bila LHDN pula datang “mengganggu”.. OH TIDAK!!
“ BAGAIMANA NAK MENGELAKKANNYA, SEDANGKAN…."
Anda sendiri pun, tak betul-betul ambil tahu strategi sales & marketing anda, termasuk cara management business anda!

JIKA anda mengalaminya, anda tidak keseorangan!

Saya pernah melaluinya pada zaman-zaman yang lepas! 2010, 2011, awal 2012, tahun yang paling ‘malang’ untuk saya..

Saya ditipu!

Sales saya jatuh teruk!

Bisnes saya melingkup, dan saya terpaksa ‘LETGO’ ofis saya di Shah Alam.. Sehinggakan, saya terpaksa menumpang ofis kawan saya selama sebulan, di Bandar Tasik Permaisuri, KL..

(Pada masa itu, saya membuka syarikat training, dan syarikat produk digital…)

Kemudian, 2012 saya bangkit! Dengan bisnes produk Islamik, seperti Quran Digital, Jam Azan, dan barangan lain..

Bagaimana saya bangkit?

…Saya berjaya bangkit, kerana saya menjumpai STRATEGI “FOUNDER” for MARKETING & SALES. Proven strategy….

Dari try & error...
Dari ilmu berharga ribuan RM dari mat saleh…
Dari eksperimen yang saya jalankan pada beberapa produk saya!

Strategi ini telah memberikan company saya sales yang besar, TANPA saya bekerja keras (… nampak seperti overhype, tapi inilah kenyataannya)

2012, 2013, 2014, 2015 adalah zaman company saya benar-benar buat untung! Bukan untung yang sedikit, untung yang besar, yang saya sendiri tak pernah jangkakan…
Pada masa itu..

Saya ada beberapa syarikat sdn bhd.. Saya ada syarikat dalam bidang design grafik, produk fitness, produk barangan baby, pakaian muslimah wanita, produk gajet islamik, produk digital, training…termasuk juga 2 lot restoran yang baru nak dimulakan..

Awalnya, hampir semuanya BUAT UNTUNG! BUAT PROFIT! Saya miliki income dari pelbagai sumber… Saya happy!
“..TAPI, Happy Itu Tidak Berpanjangan, Kerana Saya Dilanda MUSIBAH BESAR Selepas Itu!”
Mana taknya,

…syarikat produk fitness saya yang awalnya menguntungkan, akhirnya “hilang” duit dalam akaunnya…

..Syarikat grafik & web service yang saya telah keluarkan modal, dan lantik manager, terpaksa ditutup, walaupun untung!

..syarikat produk gajet islamik, barangan baby, saya hentikan juga, walaupun ianya dah berikan saya pulangan sudah bertahun-tahun!

…Syarikat pakaian muslimah saya, saya pecat ‘partner’ saya kerana saya dah habis lebih RM200k, tapi rugi…

…Satu produk digital saya dalam bidang kerjaya, saya terpaksa jual hakmiliknya, padahal ini produk terawal dari 2009 yang berikan passive income pada saya..
Saya sedih..
Saya kecewa..
Saya hampir-hampir give up!
Syarikat dah habis beratus ribu, dah profit, TAPI..
KENAPA FAIL? TUTUP? TERPAKSA STOP?
Akhirnya…

Saya temui jawapannya!

Bisnes-bisnes saya yang fail ini DISEBABKAN;

…Kegagalan saya merancang marketing plan, dan juga sales plan! Betullah kata orang; “Gagal merancang, merancang untuk gagal!”

Tiada research yang mendalam! Ini salah satu yang sebabkan stok ‘jubah muslimah’ saya gagal dijual, walaupun design sebelumnya mampu terjual dengan baik!

…Struktur organisasi saya yang tak tersusun, atau boleh dianggap ‘tak wujud langsung’ menyebabkan pergerakan kerja staff, berterabur dan kucar kacir!

Manage kewangan? Totally failed… Tiada budgeting, tak jaga ‘cashflow’, tak jaga income masuk, income keluar…

…Agen-agen tak dijaga, tak di”training”, tak ‘dibelai’ dengan sebaiknya. Ini buatkan mereka lari!

 …Competitor, menikam saya dari belakang.. Dan malangnya, saya lambat menyedarinya!

…dan yang punca utama; saya tidak miliki LEADERSHIP CRITERIA, atau ciri-ciri pemimpin yang sejati. Saya memang akuinya..

Kerana itulah, saya cepat-cepat perbaikinya! Saya perbaiki untuk company saya yang masih lagi berjalan! Tutup yang memeningkan, fokus yang utama saja!
“...Dari Pengalaman Itulah, Saya Buat Kajian,Cari Ilmu,Cari Pakar, Jumpa Sahabat2 Yang Jauh Lebih Berjaya..

Dan, Akhirnya; Saya Temui FORMULAnya!"
Formula-formula ini, saya jalankan kepada company saya yang utama. Dan ianya, alhamdulillah…

Mencapai pencapaian yang AMAT LUAR BIASA…

- Brand company saya naik mendadak! Sehinggakan pihak TV, media massa, syarikat-syarikat besar seperti Karangkraf, Mdec jadi klien saya!

- Team company saya berkembang, dari 8 orang, kini menjadi hampir 40 orang. Dan, mereka amat setia!
  
- Sales & profit company, naik dengan tinggi.. Yang membolehkan kami bukan saja mampu bayar tax LHDN & GST yang tinggi, tapi juga mampu bayar zakat yang lebih…

- Bisnes saya lebih bersistem, lebih teratur, dan secara tak langsung lebih “tenang”..

- Kos expenses dapat dikurangkan, manakala profit dapat dipertingkatkan… 

- Yang best lagi, dari profit-profit tersebut, saya dapat membina aset bernilai jutaan RM, secara individu dan juga company.. 

Saya lebih tenang..
Saya lebih happy..
Saya boleh tidur malam dengan lena..
Saya boleh lebih yakin dengan bisnes saya…

Saya rasa bangga, sebab saya juga miliki aset untuk diri dan company..

Satu kenikmatan dalam berbisnes, yang tidak pernah saya capai selama bertahun-tahun jalankan bisnes!

..Itulah, dari formula secret yang saya temui ini.. Dan, saya yakin anak-anak didik saya juga perlu ketahuinya!
“…Kerana Itulah, Saya Sampaikan Ilmu Ini Kepada Anak Didik VIP Saya Seperti..

Founder Dianz, Mamadil, Dexandra, Caryazara, Pasta Panas, Hijabistahub, Dan Ramai Lagi..”
“Kalau kita rasa kita tak lambat, sebenarnya orang lain jauh lebih cepat. Kita kena percepatkan langkah kita untuk lebih kehadapan. Teknologi semua berubah dengan cepat. So, kita juga kena berubah”


“Ilmu tu sangat penting, daripada ilmu tulah kita dapat mengolah keadaan itu.. dan kita dapat result yang kita nak..”


Syafiq
HIJABISTAHUB
“Bila kita ada mentor atau ada guru, kita follow guru kita, susah untuk kita nak jatuh. Sebab guru akan kurangkan risiko kesilapan kita.”



DJ Fuzz
MIXOLOGY MUSIC
"Alhamdulillah walaupun saya baru bermula, saya dah tahu strategi & teknik yang betul untuk manage team, stokis & agent saya.. Setiap kali launching produk baru, mereka memang akan betul-betul all out. Dari sales 6angka, mencecah 7angka sebulan"

Wawa Zainal
WAWA COSMETICS
“4 tahun lepas saya buat bisnes sendiri. Duit masuk and duit keluar tu semua tak ke mana. Saya tak nampak hala tuju bisnes saya. Saya perlukan guide dari segi strategy, financial, branding & marketing.. Dari situ lah saya jumpa sifuBad dan bisnes saya terus maju dan berubah.”

Farahanim Razak
FARAHANIMBEAUTY
“Dunia sekarang adalah dunia digital, dunuia tanpa sempadan. Jadi sahabat2 yang belum menceburi berkaitan dengan Digital Marketing, bergurulah dengan sifubads sbb bagi saya ianya wajib. Dunia tanpa sempadan ni kita bole create awareness dan income yg unlimited.”

Dr. Aslan Bacho
MYDENTALCARE
"Disebabkan saya betul-betul passion dan yakin dengan bisnes, saya 'move on' dari dunia engineering.. Tak sangka lepas beberapa bulan 'mengadap' mentor saya didalam 1 kelas, sales saya naik mendadak sehingga 6-7 angka sebulan"

Farhan
PRO APPAREL
“Lepas buat personal branding, integrated marketing, FB Ads, Billboard, Balut bas, Suratkhabar semua, saya ‘belasah’ buat marketing.. Alhamdulillah, sales saya naik berkali-kali ganda

Nurul Diana 
DIANZ
"Saya lost taktahu nak buat apa masa awal PKP sebab kedai terpaksa tutup,sales drop! Tapi lepas dah di ‘basuh’ oleh Sifu, sales makin stable! Happy sesangat sebab trick menjadi,ramai beli! Saya dah tahu nak handle problem masa crisis ni. Kuncinya RESEARCH dan macam2 SECRET strategies!"

Kuza
KANCIL RAJA PATIN
"Tak sempat saya 'nak goyang kaki' kat rumah masa PKP ni sebab order masuk setiap hari! Mula2 ingat takde orang nak membeli bantal cadar. Tapi sales naik 90%! Tak sangka musim crisis ni ramai orang nak jadi agent! Yang paling bestnya 30% dari sales sahaja datang dari agent. So impressive!"

Liyana
RAYNACOLLECTION HOTEL
Mereka dari pelbagai kategori bisnes..

Ada pakaian,
Ada kecantikan,
Ada kesihatan,
Ada perfume,
Ada makanan,
Ada servis,

Senang cerita, founder dari semua jenis kategori bisnes telah saya sampaikannya, secara langsung, mahupun tidak langsung! 

Saya nak share skit…

Erni Bougas, asalnya seorang model muslimah kini dah ada product kecantikan sndri yg makin terkenal di Msia ni.. Dulunya sales bulanan 'stagnant' jer.. Tapi, slps di guide dan belajar strategi2 launching Disember lepas.. Dari sale yg statik 300K sebulan tu, seminggu launching dh dpt 300k. Phewww... kalau sebulan? Anda kira lah sendiri!!

...dan Siapa sangka , Suhaila   TheJunni, seorang Founder muda yang berumur 23 tahun ni berjaya ‘kaut’ income 6 figure dgn hanya menjual di ig. Wow!! Suhaila mnggunakan mcm2 teknik dlm bisnesnya. Salah satu adalah mgunakan strategy launching. Yg mana dari 5 angka sebulan kemudian naik lagi dan lagi... Sifu sentapkan, terus result berubah! Kita ni kalau tak di 'sentapkan' mmg tak jalan..Betul ?

... Salah satu strategi real-founder ini juga telah digunakan oleh Amiesh Remmy ,founder Pasta Panas, bermula dari ‘ZERO’.. Dengan ilmu yang saya turunkan, dia berjaya membawa bisnes F&B dia dari stall di restoran mamak sekarang mempunyai 11 CAWANGAN. Dari 'ZERO', sekarang hasilkan sales RM200k dari SETIAP CAWANGAN.…

Hijabs By Hanami, tak sangka bisnesnya mencanak2 sales masuk.. Ramadhan & Syawal baru ni, dan pecahkan rekod sales terbesarnya sepanjang zaman… Foundernya, Pn Zaleha hanya ikut apa yang ‘disuruh’!

Siapa sangka, gerai jual air kelapa tepi jalan, boleh menjadi satu brand yang kuat.. Dan, kini dah ada 4 cawangan.. 

Bukannya sales biasa-biasa, tapi sales mencapai 7 figure setahun.. Itulah yang dibuat oleh Puan Ain, founder Hogoh De Coco, Pahang…

Abe Mey, bisnes SARMAN PRINTING yang hampir lingkup setelah bertahun2 operate tanpa profit.. Kini, dah mempunyai 5 kilang, lebih 50 orang pekerja dan sales rekod baru2 ni berjaya mencecah RM1.7 JUTA

Banyak lagi founder-founder yang telah saya sampaikan ‘formula-formula’ secret ini. Dan kesemua founder-founder ini, adalah student/klien premium company saya…

Dan, untuk ‘formula’ ini, mereka tidak membayar saya RM seratus dua, tapi komitmennya, bernilai 5 angka…

Ya.. 

Itulah nilai konsultansi, nilai pengalaman saya dalam bisnes online lebih 10 tahun… 
 
Yang mana, saya sendiri dah habis jutaan RM dalam belajar, marketing, dalam run bisnes, try n error dgn buat bermacam2 bisnes… selama 10 tahun!

Dan, anda tak perlu bersusah payah seperti saya..
Saya tahu, apa yang saya bakal dedahkan kepada anda ini, tinggi NILAINYA..

Ianya, mampu merubah bukan saja bisnes anda, tapi ‘personal’ anda juga! Ini bukan TEORI, INI PRAKTIKAL yang saya sendiri amalkan, dan didedahkan kepada anak-anak murid saya!

3 SECRET Yang Bakal Saya Dedahkan Dalam The Foundr 7.0!
  •  SECRET #1 - Founder Secrets
  • Strategi yang bukan saja proven, up-to-date, tapi juga lain dari yang lain! …ini, bakal buatkan bisnes anda bukan saja makin naik salesnya, makin besar untungnya, tapi juga buatkan kos anda jadi lebih rendah!
  • SECRET #2 - Founder Cloning

    Ketahui rahsia bagaimana founder "jerung2" atau big brand menjadi “Millionaire Founder” atau “The Real Founder”… Anda juga mampu lakukannya, walaupun syarikat anda masih lagi enterprise, dan sales company anda baru RM30k sebulan! 
  • SECRET #3 - Automated Founder..

    Ketahui rahsia sistem bisnes yang lebih professionalterurus & teratur! Ketahui bagaimana formula ini bukan saja untuk bisnes pakaian, kecantikan, makanan, tapi untuk semua jenis kategori bisnes, walaupun anda adalah peniaga air kelapa tepi jalan!
Inilah, formula-formula PROVEN yang ingin saya kongsikan kepada founder-founder bisnes, iaitu;
 “THE FOUNDR 7.0” CLASS…
AMARAN! 
Kelas ini bukan untuk agen2, stokis2.. tapi untuk founder, tak kira anda founder F&B, pakaian, skin care, servis.. walaupun anda jual batu nisan kepada bakal jenazah..

..dan, ianya BUKAN UNTUK SEMUA ORANG!  Hanya yang terpilih shj boleh join. Anda perlu ikut syarat-syarat ni..

- Anda seorang founder bisnes! Bukan untuk agen-agen mahupun yang jual produk orang lain!
- Bisnes dah lebih 7 bulan. Org baru, tak diterima!
- Sales bulanan melebihi 30k.
- Ada team / staff min 3 org. Atau agen lebih 30 org..

Anda menepati semua syarat diatas? Tak sabar nak join? Nanti dulu..

Anda perlu tahu, saya takkan tunjukkan kepada anda teknik-teknik, tapi saya akan DEDAHKAN kepada anda, strategi-strategi rahsia..

…Strategi-strategi THE REAL FOUNDER! Dan, saya berani JAMIN ANDA AKAN TERKEJUT SELEPAS KETAHUINYA…
Apakah yang bakal didedahkan semasa The Foundr Chapter 7.0 nanti;
MODULE #1 - VISION, MISSION & ROADMAP 2021
​MODULE #2 - DREAM TEAM DEVELOPMENT
MODULE #3 - HIGH IMPACT SALES STRATEGY
MODULE #4 -MARKETING LEVEL MASTERY
WOW! Itulah antara rahsia-rahsia yang bakal menyelamatkan dan “mengangkat” bisnes anda, ke level yang lebih tinggi..

Anda pasti tertanya-tanya; kenapa saya sanggup dedahkan rahsia-rahsia ini?

Apa sebabnya? Sebabnya…
“…Kerana Saya Mahu Bantu Lebih Ramai Founder2 Bisnes, Bukan Saja Lebih Berjaya Dari Segi Bisnes (Sales & Profit).

Tapi, Juga Berjaya Miliki Saving/Aset Bernilai Jutaan RM Dengan LEBIH CEPAT!”
Anda boleh katakan apa yang saya bagitau ini, adalah TAK LOGIK! Tak masuk akal!

Saya faham…

Kebanyakan founder-founder yang menjadi anak murid saya, mulanya juga rasa apa yang saya sampaikan, tidak masuk akal..Tak logik..Tak sesuai..

TAPI..

Selepas, mereka ikut saja apa yang saya kongsikan, bisnes mereka berubah.. Kehidupan personal mereka juga merubah!

Mereka lebih bersedia..
Mereka kini lebih ‘berduit’…
Mereka lebih yakin dalam bisnes..
Mereka lebih tenang dalam berbisnes..
Mereka tak takut lagi seperti sebelum-sebelum ni..

…dan;

Kini, anda pula berpeluang untuk ‘merasai’ apa yang telah mereka rasai. Iaitu bisnes yang menjadi lebih baik, lebih tersusun, lebih ‘lega’ sebaik saja anda mengetahui rahsia-rahsia selama lebih 14 jam yang bakal saya dedahkan dalam The Foundr Chapter Class ini…
“Sifu! Saya Nak Tahu Sangat Rahsia-Rahsia Dalam The Foundr Chapter Class Ni…

Bagaimana Saya Nak Milikinya Secepat Yang Boleh, Supaya Saya Boleh Buat Terus Kat Company Saya?”
Saya tahu, anda dah tak sabar-sabar..

Sabar..
Sabar..
Sabar..

Saya tahu, anda yakin bagaimana secret ini bakal membantu anda untuk lebih bernyawa, lebih win dalam bisnes anda..

Ikutkan, saya boleh saja berikan rahsia-rahsia ini secara PERCUMA kepada anda.

TAPI..

Bila percuma, anda tiada komitmen! Bila tiada komitmen, anda takkan bersungguh-sungguh untuk pelajari dan laksanakannya dalam bisnes anda!

Dan, saya juga boleh charge anda sehingga berpuluh ribu untuk pendedahan ini. Saya sendiri dah menghabiskan 7 angka, iaitu komitmen saya untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.

Student-student vip dan juga klien-klien company saya, sanggup membayar komitmen berpuluh-puluh ribu semata-mata untuk dapatkan rahsia-rahsia ini.. (bro, i’m not joking tau…)

Saya boleh charge anda RM50,000 untuk pendedahan ini, tapi saya hanya boleh sampaikan kepada 4-5 orang sahaja…
Jika saya letakkan charge RM50, saya boleh buka kepada 1000-3000 orang dalam satu-satu masa! Dan ramai-ramai begini, saya takkan jawab soalan anda, takkan spesifikkan kepada bisnes anda.. 

Tapi..

Jika saya boleh berkongsi, atau dedahkan strategi-strategi rahsia founder ini, kepada sejumlah founder, dalam kelas yang lebih kecil, yang mana ianya lebih interaktif, lebih spesifik, anda boleh tanya soalan; …adakah, ianya berbaloi?

Buat pertama kalinya, saya dedahkan…

Setelah berfikir panjang, dan sebab ingin bantu lebih ramai founder-founder lebih berjaya pada tahun yang makin mencabar ini, saya telah buat KEPUTUSAN untuk adakan kelas Foundr Chapter 7.0, pada tarikh berikut..
Date :
16-17 June 2021 (Rabu&Khamis)
Time : 
8.00 am - 06.00 pm*
*tertakluk pada perubahan masa
Place :
Virtual Online
Online Class
Jom Kita Tengok Testimoni dari peserta Kelas TheFoundr Chapter Yang Lepas..
BERTINDAK SEKARANG!
Dah confirm nak join? Goodjob.. Kini, saya beri 3 Option PAKEJ, anda boleh pilih sama ada;
Bernilai RM9K
Ini Pakej Diamond, yang mana anda bakal dapat;
  • Access Day 1 – Full Day
  • Access Day 2 – Full day 
  • E - Workbook - The Foundr 7.0 - By PDF
  • Pre Session 1x - 14 Jun 2021
  • SifuBad Official Merchandise - Tumbler, Totebag, Cap, Face Mask, Pen & Notebook - Akan di POS
  • E-Recording - Video The Foundr 7.0- Rakaman ini akan mula diedarkan pada 24 June 2021 dalam bentuk SOFTCOPY (LINK) dan access akan diberikan di email dan sms.
  • ​[Special] Group Coaching With Sifu Jamal - 23 June 2021
SPECIAL PRICE
SOLD OUT
(JIMAT RM8k)
Bernilai RM3K
Ini Pakej Platinum, yang mana anda bakal dapat;
  • Access Day 1 – Full Day
  • Access Day 2 – Full day 
  • E - Workbook - The Foundr 7.0 - By PDF
  • Pre Session 1x - 14 Jun 2021
  • SifuBad Official Merchandise Totebag, Cap, Face Mask, Pen & Notebook - Akan di POS
  • E-Recording - Video The Foundr 7.0
  • ​[Special] Group Coaching With Sifu Jamal 
SPECIAL PRICE
SOLD OUT
(JIMAT RM2.2k)
Bernilai RM1K
Ini Pakej Bronze, yang mana anda bakal dapat;
  • Access Day 1 – Full Day
  • Access Day 2 – 1/2 day
  • E - Workbook - The Foundr 7.0 - By PDF
  • Pre Session 1x - 14 Jun 2021
  • SifuBad Official Merchandise - Tumblr, Totebag, Cap, Face Mask, Pen & Notebook - Akan di POS
  • E-Recording - Video The Foundr 7.0
  • ​[Special] Group Coaching With Sifu Jamal 
Info : Cukup 100 seats, pakej ini akan ditutup!
SPECIAL PRICE
SOLD OUT
(JIMAT RM700)
Update - 100 3 seats left!
"Kalau Anda Rasa Amount Ini Sgt Besar, Sorry.. Anda Belum Layak Digelar Founder Bisnes. Anda Masih Belum Bersedia Lagi.."

Disclaimer

  • Sebarang REFUND TIDAK DIBENARKAN SAMA SEKALI selepas bayaran dibuat.
  • ​Sebarang ketidakhadiran walaupun seminar dibuat secara online adalah di atas risiko peserta itu sendiri. Jika anda tidak hadir sesi webinar pada hari program, anda TIDAK DIBENARKAN untuk “carry forward” ke program yang seterusnya.
  • ​Berhati-hati dengan “ULAT TIKET” dan pihak SifuBad tidak akan bertanggungjawab sekiranya anda membeli tiket program dari individu atau perseorangan yang tiada apa-apa kebenaran dari pihak SifuBad.
  • ​Sebarang PERTUKARAN TARIKH DAN MASA tertakluk kepada pihak pengurusan SifuBad. Segala kos yang ditanggung adalah atas tanggungjawab peserta.
  • ​Sebarang cubaan SCAMMED SLIP PEMBAYARAN (TRANSACTION SLIP) akan DIKENAKAN TINDAKAN  UNDANG-UNDANG JIKA DIDAPATI BERSALAH! 
  • ​Sebarang LINK (Email, SMS atau WhatsApp) yang diterima dari pihak SifuBad adalah untuk KEGUNAAN INDIVIDU SAHAJA, jangan dikongsi dengan individu ke-2 atau ke-3.
  • Setiap PEMBELIAN yang menerusi online menerusi website atau link, gunakan 1 USER EMAIL SAHAJA.. jika email yang berdaftar cth user123@gmail.com... access hanya diberi kepada user123@gmail.com sahaja. Pastikan anda taip email anda dengan tepat untuk mengelakkan ralat.
Untuk Sebarang Pertanyaan & Soalan Berkenaan Class "The Foundr Chapter 7.0"?
HOTLINE:
0182939404 (Cik Hidayah)
0169833219 (Cik Afzan)
0178554620 (En Zahil)
Hakcipta Terpelihara SifuBad Sdn Bhd
61-1(Level 1), Metro Centre Jalan 8/146 Bandar Tasik Selatan, 57000 Kuala Lumpur.
sales@sifufbads.com   pr@sifufbads.com   admin@sifufbads.com

NAK LAJU BISNES © 2021 - All Rights Reserved, SifuBad Sdn Bhd

Hotline : 0182939404

E-mail: sales@sifufbads.com

Siapa SifuBad ?

Jamaluddin Bahari, atau lebih dikenali sebagai Sifu JaMaL pengasas syarikat SifuBad Sdn. Bhd.
Syarikat ini dibina khas bagi menyediakan program-program latihan seperti seminar, kelas & konsultansi dalam bidang pemasaran internet. SifuBad sangat berpengalaman dalam penganjuran seminar pemasaran internet yang mana, sudah lebih 100,000 orang telah hadir dan dapat manfaatnya. Ada juga yang dah berjaya capai jualan 6 hingga 7 angka sebulan!
Adakah anda orang yang seterusnya?…

Connect With SifuBad on Social Media: